Željko Vidinović
Željko Vidinović

Spot za novi singl

Nezaboravan tulum Indire Forze

Mnoštvo poznatih lica stiglo je na promociju novog spota Indire Levak koja zbog brojnih gaža i koncerta noćima nije spavala, pa u šali kaže kako je njezin novi spot za singl 'Nisam spavala' autobiografski

Indira Levak prošle je godine napustila Coloniu i posvetila se solo karijeri. Pod umjetničkim imenom Indira Forza, kojim ističe svoju snagu i neustrašivost, za sobom već ima novi album Valkira.

Ono na što se posebno ponosi jest mogućnost da sama piše tekstove za pjesme, a najnoviji singl zanimljivog naziva "Nisam spavala" opisuje njezin život u zadnjih nekoliko mjeseci za koji je snimila i spot. Indira je spot premijerno predstavila na zagrebačkom koncertu mnogim medijima i prijateljima, među kojima je bilo mnogo poznatih lica.

Željko Vidinović

Mario Petreković

Željko Vidinović

Mario Petreković, Matko Knešaurek i Indira

 
Željko Vidinović

Maja Bajamić

Željko Vidinović

Ivana Šundov i Kristina Burja

Željko Vidinović

ELFS

"Budući da zaista već danima ne spavam zbog brojnih nastupa i putovanja od mjesta do mjesta, ova pjesma je zapravo autobiografska, a u spotu smo pokazali kako izgledaju ženska druženja koja ne mogu proći bez grljenja plišanih medeka!", rekla je pjevačica koja u spotu nosi upečatljive ljubičaste čizme preko koljena, ali i dugačke perike koje podsjećaju na frizuru kakvu je nosila kad je bila crnka.

Miloš Stokić

 

Tagovi