Alya
 Nikša Stipaničev / Hanza Media
cmc festival 2019.

O ovoj Slovenki se priča nakon nastupa u Vodicama

Više od 40 izvođača nastupilo je na ovogodišnjem, 11. po redu CMC festivalu u Vodicama. I dok je prvi dan festivala, u petak, otvorila Severina koja je izazvala najviše medijske pozornosti, drugog dana nametnulo se nekoliko osebujnih izvođačica i izvođača.

Nakon održane druge večeri CMC festivala u Vodicama, mnogo je komešanja u publici i medijske pompe izazvala slovenska pjevačica Alya, iznimno atraktivna stajlingom i cjelokupnom izvedbom na pozornici. Ništa manje nije se pričalo o Lidiji Bačić koju poraz nakon nastupa na Dori nije nimalo obeshrabrio već sigurnim koracima grabi naprijed na hrvatskom glazbenom nebu. Nastupila je i grupa Colonia na čelu s pjevačicom Ivanom Lovrić, kao i Ivana Kovač, Domenica, Mia Dimšić, Frajle, Ivan Zak...

Željko Bebek i Dražen Zečić svojim su nastupom također podigli atmosferu u publici, a Mladen Grdović, Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković nastupili su kao sastav "Tri mušketira".

Nakon revijalnog dijela programa Alen Islamović, bivši pjevač Bijelog dugmeta i Divljih jagoda, na velikoj pozornici u Vodicama je održao koncert.

Linker
22. travanj 2024 23:05