HT promo

Korana Gvozdić, Mila Elegović, Renata Sopek i Iva Šulentić

HT promo

Korana Gvozdić, Mila Elegović, Renata Sopek i Iva Šulentić

kino izlazak

Osveta u štiklama poznatih dama

Kaptol Boutique Cinema postao je sinoć središte zabave za brojne dame koje su se nakon premijere serije 'Osveta u štiklama' natjecale za titulu NAJštikle kina.

Premijerno prikazana serija 'Osveta u štikla' privukle su brojne gledateljice u udobne fotelje zagrebačkog kina. Najviše pažnje svojim modnim outfitima mamile su glumica i pjevačica Mila Elegović, voditeljica Korana Gvozdić, glumica Lana Gojak, fitness stručnjakinja i TV voditeljica Renata Sopek i glumica Romina Vitasović koje su bile odlično raspoložene na zabavi nakon projekcije.

HT promo

Korana Gvozdić, Mila Elegović, Renata Sopek i Iva ŠulentićNajveću pozornost plijenile su atraktivne plavuše Renata Sopek i Mila Elegović koje su se na premijeri pojavile u mini suknjama. Pri ulasku u kino, fotografi su ovjekovječili dame u štiklama, a izabrana je i Naj štikla večeri. Pobjedu je odnijela glumica Lana Gojak koja je oduševila svojim blistavim glam štiklama.

Promo MaxTV

Mila Elegović, Renata Sopek i Korana GvozdićPromo Max Tv

NagradaRiječ je o zanimljivoj i napetoj seriji koja prati priču nekoć najboljih prijateljica iz srednje škole - Merve, Pelin, Arzu i Oye. Prijateljstvu je došao kraj na jednom školskom izletu, na kojem su djevojke smjestile Oyi te ju opako osramotile pred cijelom školom. Oyi se od tada gubi svaki trag. Mnogo godina kasnije, putevi im ponovno spajaju – otkrivaju se dugo čuvane tajne, laži i obmane, javljaju nova suparništva, a najviše intriga izaziva misteriozno ubojstvo.