John Pavlish
John Pavlish

Luna Bizovičar i Ava Peroš, kćeri Ivane Popović

Ljubav i otpor Ivane Popović u msu

Otvorena izložba u čast Ivane Popović, na otvorenje stigle i njezine kćeri Luna i Ava

U Muzeju suvremene umjetnosti otvorena je velika retrospektivna izložba 'Ljubav i otpor Ivane Popović s više od 250 radova, njezine kreacije nosile su naše poznate glumice, a na otvorenju su bile i njezine dvije kćeri.

Velika retrospektivna izložba "Ljubav i otpor Ivane Popović" otvorena je sinoć u Muzeju suvremene umjetnosti, a koliko je u svojem kratkom životu dotakla mnoge, govori činjenica da tolika posjećenost nije viđena još od otvorenja MSU-a.

O izložbi je okupljenima govorila Nataša Ivančević, autorica izložbe, muzejska savjetnica i pomoćnica ravnateljice MSU-a, u ime zagrebačkog gradonačelnika posjetitelje je pozdravila Eva Brunović, dok je izložbu otvorio državni tajnik Ivica Poljičak. Novinarima se obratila i majka Ivane Popović, Leposava Popović, dok su prisutne bile i kćeri Luna i Ava.

John Pavlish

Luna Bizovičar i Ava Peroš, kćeri Ivane Popović

John Pavlish

Leposava Popović i Mladen Pejković

Otvorenju su nazočile brojne osobe iz kulturnog i javnog života, a među mnogim licima koja su na izložbu došli upravo u kreacijama Ivane Popović, istaknule su se glumice Judita Franković, Vanda Winter, Tena Nemet Brankov, Erna Rudnički i Anđela Ramljak.

John Pavlish

Glumica Judita Franković u kreaciji Ivane Popović