- / Backgrid USA / Profimedia
ništa nije isto

Ovogodišnja Coachella je pod upitnikom: I festival koji ima rekordnu posvećenost se odgađa

Festival, koji u dva vikenda privuče oko 250.000 posjetitelja, bio je zakazan za travanj, ali se sve odgađa za listopad. Članovi grupe Pearl Jam na svojoj internetskoj su stranici napisali kako im je rečeno da "treba izbjegavati velika okupljanja za trajanja epidemije koronavirusa koji može biti opasan po život".

Zbog koronavirusa svijet kakav poznajemo više nije isti. Otkako je koronavirus podignuo paniku na svjetskoj razini, počelo se otkazivati sve više javnih događaja, a sada je otkazan i jedan od najvećih festivala na koji se svake godine osim zaljubljenika u glazbu stiže i svjetska elita.

Jedan od najvećih festivala glazbene industrije odlučio je odgoditi svoj travanjski raspored. Nova izvješća više neovisnih izvora i insajdera potvrdila su da Coachella odgađa svoja dva vikenda u travnju, a datumi se pomiču na listopad.

Indio, CA -  Kylie and Kendall Jenner team up with their friends and Hailey Baldwin to enjoy the first day of the Coachella Music Festival held in the Empire Polo Club in Indio, CA.        April  10, 2015, Image: 238268397, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: - / Backgrid USA / Profimedia
- / Backgrid USA / Profimedia

Izbjegavajući totalno otkazivanje, izvori dijele kako će se Coachella i dalje pojaviti 2020., samo šest mjeseci kasnije nego što je planirano, kako bi se omogućilo da se strahovi i zabrinutosti zbog COVID-19 smanje. Jednako su potvrdili iz HuffPosta i New York Magazina sa svojim izvorima, koji su podijelili da je isti raspored zakazan za vikende 9. i 16. listopada.

Linker
20. travanj 2024 19:39