Promo
zasluženo imaju svoj dan

Party na Tuškancu: U jedinstvenom ambijentu proslavljen Svjetski dan krastavaca

Proslavljen je jedan od najneobičnijih dana - Svjetski dan krastavaca. Zasluženo su dobili svoj dan, s obzirom na to da su nam u ljetnim dani saveznici ne samo u kuhinji, već su i dio beauty rutine kroz cijelu godinu jer koži i tijelu pružaju uvijek potrebnu hidrataciju.

U zagrebačkoj Vili Werner drugu godinu zaredom proslavljen je Svjetski dan krastavaca. Ovogodišnji dan ovog posebnog povrća prigodno je obilježen i proslavljen otvaranjem tajnih vrata zagrebačke Vile Werner, gdje su gosti, među kojima i DJ Bizzo Bodega, modna dizajnerica Lana Puljić i influencerica Donna Lugonja Petković, okusili zabavu za sva osjetila u jedinstvenom ambijentu.

World Cucumber Day inače je originalna ideja uzgajivača krastavaca, nastala u Engleskoj 2011. godine, kako bi se, po mnogo čemu posebno povrća uveličalo. Krastavci su do punog izražaja kao zvijezde večeri došli kod priprema raznih gastro delicija kojima su poslužili kao inspiracija, a na proslavu svog svjetskog dana dostavljeni su u oldtimeru Fiat Campagnola iz 1967. godine, koje svojim izgledom transportira u neki drugi, neobični svijet.

Atmosferu je upotpunio bend Gadjo Manouche, koji je bio zaslužan za plesne swing zvukove. I mi smo proslavili dan krastavaca, a kakva je atmosfera vladala na zagrebačkom Tuškancu, provjerite u videu i na fotografijama.

Promo
Dizajnerica Lana Puljić

Promo
Donna Lugonja Petković

Promo

Promo

Promo

Promo

Promo

Promo

Promo

Linker
03. travanj 2024 09:50