Mario Poje

Barbara Nola

Mario Poje

Barbara Nola

Filmski hit za velike i male

Pogledajte tko je sve stigao na premijeru animiranog filma 'Coco i velika tajna'

Premijeri novog animiranog hita iz Disney - Pixar studija nazočili glumci koji su sudjelovali u procesu sinkronizacije filma i tako svojim glasovima 'oživjeli' hrvatsku inačicu ove fantastične i zabavne animirane pustolovine.

Film "Coco i velika tajna" uvest će vas u dirljivi fantastičan svijet, a među prvima su ga pogledali glumci koji su za uradak "posudili" glasove - Ranko Zidarić, Barbara Nola, Barbara Vicković, Dino Miklaužić, Fabijan Pavao Medvešek i mnogi drugi.

Iz Disney-Pixar radionice na kino platna stiže zaista neuobičajeni animirani hit: fantastika, glazba, promicanje temeljnih vrijednosti obitelji, onostrani svijet mrtvih, uz sasvim posebnu dozu čarolije elementi su koji tvore jedinstvenu, poučnu i beskrajno zabavnu avanturu za sve uzraste! Coco i velika tajna, na netom održanim filmskim nagradama Hollywood Film Awards, osvojio je nagradu za najbolji animirani film.

Ova magična avanturistička komedija smještena je u Meksiko, gdje nam otkriva nevjerojatnu i fantastičnu Zemlju mrtvih, slaveći naše obitelji i tradiciju koja nadilazi  vrijeme, kao i način na koji nas ona oblikuje, povezuje i usmjerava da slijedimo svoje snove!

U proces sinkronizacije filma uključio se tim domaćih glumaca i glumica koji su svojim glasovima kreirali hrvatsku inačicu ovog animiranog hita. U glavnoj ulozi, odnosno interpretaciji glavnog junaka Miguela sudjelovao je Dino Miklaužić, pobjednik druge sezone glazbenog showa "Zvjezdice", kostura Hectora glasom je utjelovio Fabijan Pavao Medvešek, a Ernesta De la Cruza Ranko Zidarić. Nastupaju još i Ksenija Prohaska, Slavica Knežević, Barbara Nola, Barbara Cvitković, Zoran Pribičević, Duško Valentić, Mila Elegović te mnogi drugi.

Glavni junak filma je 12-godišnji Miguel, nadareni i samouki glazbenik čiji je najveći san slijediti put svojega idola, Ernesta de la Cruza, najpoznatijeg muzičara u povijesti Meksika. No, zbog tajnovitog tragičnog događaja koji ih je obilježio, Miguelova obitelj već generacijama svojim članovima zabranjuje glazbu. Tako se Miguel nađe rastrgan između želje i strašću za glazbom i ljubavi prema svojoj obitelji. Slijedom neočekivanih događaja, Miguel se odjednom zatekne u Zemlji mrtvih – ovaj neočekivano živopisni, čudesan i upečatljiv paralelni svijet uključuje i niz Miguelovih predaka. Miguel usput upoznaje šarmantnog prevaranta, kostura Hectora s kojim kreće na veličanstveno putovanje razotkrivanja prave priče o povijesti Miguelove obitelji.

Film 23. studenoga stiže u kina diljem Hrvatske, a kako je bilo na premijeri, pogledajte u nastavku.

Mario Poje

Barbara Nola

Mario Poje

Barbara Vicković

Mario Poje

Dino Miklaužić

Mario Poje

Goran Grgić

Mario Poje

Ivana Nanut

Mario Poje

Ranko Zidarić

Mario Poje