Barbara Nola
 Mario Poje
Filmski hit za velike i male

Pogledajte tko je sve stigao na premijeru animiranog filma 'Coco i velika tajna'

Premijeri novog animiranog hita iz Disney - Pixar studija nazočili glumci koji su sudjelovali u procesu sinkronizacije filma i tako svojim glasovima 'oživjeli' hrvatsku inačicu ove fantastične i zabavne animirane pustolovine.

Film "Coco i velika tajna" uvest će vas u dirljivi fantastičan svijet, a među prvima su ga pogledali glumci koji su za uradak "posudili" glasove - Ranko Zidarić, Barbara Nola, Barbara Vicković, Dino Miklaužić, Fabijan Pavao Medvešek i mnogi drugi.

Iz Disney-Pixar radionice na kino platna stiže zaista neuobičajeni animirani hit: fantastika, glazba, promicanje temeljnih vrijednosti obitelji, onostrani svijet mrtvih, uz sasvim posebnu dozu čarolije elementi su koji tvore jedinstvenu, poučnu i beskrajno zabavnu avanturu za sve uzraste! Coco i velika tajna, na netom održanim filmskim nagradama Hollywood Film Awards, osvojio je nagradu za najbolji animirani film.

Ova magična avanturistička komedija smještena je u Meksiko, gdje nam otkriva nevjerojatnu i fantastičnu Zemlju mrtvih, slaveći naše obitelji i tradiciju koja nadilazi vrijeme, kao i način na koji nas ona oblikuje, povezuje i usmjerava da slijedimo svoje snove!

U proces sinkronizacije filma uključio se tim domaćih glumaca i glumica koji su svojim glasovima kreirali hrvatsku inačicu ovog animiranog hita. U glavnoj ulozi, odnosno interpretaciji glavnog junaka Miguela sudjelovao je Dino Miklaužić, pobjednik druge sezone glazbenog showa "Zvjezdice", kostura Hectora glasom je utjelovio Fabijan Pavao Medvešek, a Ernesta De la Cruza Ranko Zidarić. Nastupaju još i Ksenija Prohaska, Slavica Knežević, Barbara Nola, Barbara Cvitković, Zoran Pribičević, Duško Valentić, Mila Elegović te mnogi drugi.

Glavni junak filma je 12-godišnji Miguel, nadareni i samouki glazbenik čiji je najveći san slijediti put svojega idola, Ernesta de la Cruza, najpoznatijeg muzičara u povijesti Meksika. No, zbog tajnovitog tragičnog događaja koji ih je obilježio, Miguelova obitelj već generacijama svojim članovima zabranjuje glazbu. Tako se Miguel nađe rastrgan između želje i strašću za glazbom i ljubavi prema svojoj obitelji. Slijedom neočekivanih događaja, Miguel se odjednom zatekne u Zemlji mrtvih – ovaj neočekivano živopisni, čudesan i upečatljiv paralelni svijet uključuje i niz Miguelovih predaka. Miguel usput upoznaje šarmantnog prevaranta, kostura Hectora s kojim kreće na veličanstveno putovanje razotkrivanja prave priče o povijesti Miguelove obitelji.

Film 23. studenoga stiže u kina diljem Hrvatske, a kako je bilo na premijeri, pogledajte u nastavku.

Mario Poje
Barbara Nola

Mario Poje
Barbara Vicković

Mario Poje
Dino Miklaužić

Mario Poje
Goran Grgić

Mario Poje
Ivana Nanut

Mario Poje
Ranko Zidarić

Mario Poje

Linker
20. travanj 2024 17:26