Ivan Šarić
 Promo
pop up store

Pop up trgovine sve su popularnije i kod nas: Jednu takvu dobio je - jogurt

Islandski gusti jogurt Siggi's skyr nedavno je hrvatskim potrošačima predstavio njegov osnivač Islanđanin Siggi Hilmarsson, a sada je u prizemlju poslovnog kompleksa Green Gold u Radničkoj ulici u Zagrebu dobio i svoj prvi pop-up store.

Danas sve više popularan format privremenog dućana, pop up store bit će otvoren sve do 24. svibnja, a omogućit će ljubiteljima islandskog jogurta uživanje u obrocima i smoothijima pripremljenima sa siggi's skyrom.

Sva jela mogu se konzumirati u skandinavski uređenom prostoru pop-up storea ili se mogu ponijeti za konzumaciju u hodu, u što se uvjerio i naš komičar Ivan Šarić koji je prisustvovao otvaranju ove trgovine.

Promo
Ivan Šarić

Otvoren je u suradnji s Juice Boxom, domaćim lancem zdrave hrane, čiji je tim kuhara i nutricionista osmislio slatke i slane varijante koje nose nazive kao što su Lavandica, Ružica, Jagodica, Bobica, Salatica i slično.

Siggi's skyr snažno promovira DIY (Do It Yourself) koncept pripreme jednostavnih obroka i međuobroka, koji kombinira siggi's skyr te svježe voće i povrće, žitarice, orašaste plodove, kao i druge zdrave i prirodne namirnice uz koje je dobro započeti dan.

Promo
Ivan Šarić

Promo

Promo

Linker
20. travanj 2024 01:46