ZA DOBRA STARA VREMENA

Pretpremijera filma protekla u suzama: Pogledajte posljednji intervju Ive Gregurevića

screen shot
Pretpremijera filma "Za ona dobra stara vremena" protekla je u sjećanju na nedavno preminulog Ivu Gregurevića koji je u priči o iseljavanju iz domovine odigrao jednu od svojih posljednjih uloga, a publika je posebno ostala ganuta nakon prikazivanja njegovog posljednjeg intervjua.

Obradu aktualne teme iseljavanja iz domovine publika je pretpremijerno sinoć pogledala u Pivani, a prije projekcije filma "Za ona dobra stara vremena", na kojem su snage udružili otac Eduard Galić kao redatelj i sin Dominik Galić kao producent, prikazan je posljednji intervju Ive Gregurevića. U njemu je nedavno preminuli glumac govorio o tome kako mu je bilo raditi s mladim glumcima, surađivati s Eduardom Galićem, što misli o današnjem načinu snimanja televizijskih igranih formi, o svojim ulogama i radu izvan Hrvatske. Mladim je glumcima poručio da paze na svoju karijeru, jer ona se stvara postepeno. Riječi glumačkog doajena izazvale su pljesak, ali i izmamile suze okupljenih Gregurevićevih prijatelja.

U filmu u kojem je ostvario jednu od svojih posljednjih uloga našle su se mlade nade hrvatske glumce, ali i iskusne glumačke legende - Marko Petrić, Karlo Mrkša, Andrej Dojkić, Elizabeta Brodić, Vini Jurčić,  Matija Prskalo, Ksenija Pajić, Denis Bosak, Mustafa Nadarević, Denis Bosak, Žarko Potočnjak i Karlo Mlinar.

Zagreb, 170119.
Pivana, Ilica.
Pretpremijera filma Za ona dobra stara vremena.
Na fotografiji: Denis Bosak, Vini Jurcic, Karlo Mrksa, Marko Petric, Dominik Galic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / Hanza Media

Glumci Denis Bosak, Vini Jurčić, Karlo Mrkša, Marko Petrić i filmski producent Dominik Galić