List
 PR
HUSH HUSH market u zagrebu

Sajam koji slavi hrvatski dizajn ovog vikenda čeka ljubitelje jedinstvenih komada

Ljubitelji domaćih dizajnerskih proizvoda ovog vikenda će doći na svoje. Peti po redu izložbeno-prodajni sajam HUSH HUSH market održava se 13. i 14. travnja u Zagrebu.

Ilica 15/1 u Zagrebu ovog vikenda postaje lokacija koju će posjetiti svi obožavatelji dizajna s hrvatskim potpisom. Domaći kreativci koji izrađuju odjeću, umjetnički nakit i modne dodatke, umjetničku keramiku, dizajnerske igračke, ručno rađene dekorativne tkanine ili dekoracije za dom predstavit će se subotu od 10 do 21 i nedjelju od 10 do 18 sati.

Među 16 izlagača nalaze se Zizou, LP design, Mustre, Torba Bags, Levin Coco, Pepo Stuff, Marmelo, List, Biljkoborci, Kištra by Vavra, Indestructible, Na otoku, Avi Geometric, Oazo ceramics, Kerefeke te Glass land.

PR
Mustra

HUSH HUSH market pokrenule su dizajnerice odjeće Petra Lasić i dizajnerica umjetničkog nakita Zdravka Radić kako bi nadomjestile manjak događaja na kojima se domaći kreativci mogu predstaviti publici te kako bi promovirale hrvatsku proizvodnju i dizajn.

PR
LP Design

PR
Marmelo

"Do sada smo organizirale četiri uspješna HUSH HUSH marketa i uvjerile se da je kvalitetan domaći dizajnerski proizvod ono što kupcima još uvijek nedostaje. Svake sezone sve je veći i interes izlagača, no kapacitet je ograničen pa se trudimo mijenjati ponudu svi sajam učiniti raznolikim. Osim toga, HUSH HUSH market nije samo prodajno mjesto, to je mjesto na kojem će ljudi upoznati naše dizajnere i umjetnike, kupiti ili isprobati njihove proizvode, ali i mjesto na kojem ćemo međusobno razmjenjivati iskustva i ideje", poručuju organizatorice sajma.

Mali uvid u ono što ćete moći pronaći na sajmu ovog vikenda donosimo na fotografijama.

PR
Kerefeke

cof
PR
Pepo Stuff

PR
Biljkoborci

PR
List

Linker
20. travanj 2024 17:15