Getty Images for Casamigos
10 ideja za halloween

Strašno dobri tulumi u Zagrebu: Znamo gdje provesti najstrašniju noć u godini

Nemojte se bojati dobre zabave - Noć vještica, popularno zvan Halloween pada na četvrtak i razlog je za dobar izlazak, osobito ako vam je petak neradni dan. Posljednjih godina na zagrebačkoj sceni nalazi se sve više tematskih događaja i partyja na kojima se možete zabaviti, a usput i kostimirati u ono što ste uvijek željeli biti. Od izleta u muzej, odlaska u kino ili na neki od tuluma, ako ste u tom 'điru', sakrijte se ispod maske i izađite u grad na jedan od ovih deset evenata.

Fokus: Halloween u Tuškancu

Na Tuškancu se uhodavamo u Halloween mood već od srijede kada su na rasporedu filmovi "Suspiria" iz 1977. godine i "Karneval duša" iz 1962. godine. U četvrtak je na rasporedu klasik kojeg će izbjeći oni slabog srca, "Egzorcist" te naslov koji će izbjeći svi slabog želuca, "Teksaški masakr motornom pilom". Ulaznica iznosi 20 kuna, a za članove 10 kuna.

Noć horora: Cinaplexx Hrvatska

Pretpremijera filma "Doktor Sleep", "ONO: Drugo poglavlje", "Polaroid" i "Odbrojavanje" su na repertoaru u četvrtak od 20 sata. Ulaznice iznose tek 22 kuna i prikazuju se u Cineplexx City Center one East Zagreb i Split!

Facebook

Halloween u Muzeju iluzija

Najluđi zagrebački muzej nudi zabavu za klince, od 17 do 19 sati kada kreće Dječji Halloween party. Čeka ih zabava uz DJ-a i spooky hitove, a pije se i bezalkoholni Creepy mystery koktel s dry ice efektom. Iznenađenje je i dječji iluzionist, a svi su pozvani da dođu maskirani jer se dijele i nagrade.

Facebook

Nakon 19 sati Creepy mysteri koktel s dry ice efektom postaje alkoholni. Sve posjetitelje očekuju kulise za najstrašnije fotke za koje će se pobrinuti fotograf - muzej je otvoren do 23 sata, a cijena ulaznice je redovna.
Kako odrasli ne bi ostali zakinuti, iluzionisti pripremaju točku prilagođenu za one nešto starije.

Jezivo smiješan tjedan u Studiju Smijeha

Za najstrašniji dan godine pripremili su HalloWine party na kojem se bez ograničenja pije vino i gleda stand up. Za najbolje maske nagrada je cjelogodišnja ulaznica za stand up program u Studiju Smijeha.

Strah u Tvornici

Upad na popularni Halloween tulum za najbrže je 50kn, a svaki kontingent ulaznica je količinski ograničen.
DJ Rea, DJ Indy, Hrwo E i Oysha penju se na pozornicu i zagrijavaju atmosferu.

Facebook

Día De Los Muertos u Laubi

Tko je bio prošle godine, zna što može očekivati, a tko još nije - ako ode neće se razočarati. Party program u Laubi za Halloween nudi zabavu pod maskama do jutra, pa se pobrinite da se na vrijeme dočepate karata.

Facebook

Edo Maajka i Prikaze: Vintage Industrial Bar

Koncert na sam Halloween bit će prigodno dočekan proslavom 18 godina od nastanka hita "Prikaze" kojim se Edo proslavio. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 90 kuna.

Facebook

Harry Potter Halloween Party: Metropolis Club

Svi obožavatelji lika i djela poznatog čarobnjaka znaju kamo će se uputiti najstrašnije noći u godini, a i u što će se kostimirati. Harry Potter Halloween party čeka u Metropolisu, pa požurite po ulaznice i rezervaciju stola.

The Purge: Halloween at Johann Franck

Odijela, sakoi, haljine i naravno maske su dress code za party u kultnom Johannu Francku ovog četvrtka. Dva pobjednika s najboljim maskama osvajaju nagradu, a cijene ulaznica kroz noć će se kretati od 30 do 50 kuna.

Tarantino's Halloween: Swanky Monkey bar

Ako krećete u Swanky Monkey, pripremite svoj unutarnjeg Tarantina. Dobra atmosfera, glazba i piće nalaze se na Ilici 50.

'Od Sumraka do Zore': Bar Katran

Ovogodišnji Halloween party u Katranu je jubilarni deseti. 4 uređena flora, 5 dobrih DJ-a i jedan bar, provjereni recept za odličnu zabavu uvijek pali u Katranu. Pobrinite se za masku jer maskirani ulaze za 30 kuna, a oni bez maske za 50 kuna.

Facebook

'Štaš bit za Halloween dok se mi skrivamo na dva floora?': Klub Klub

U Klub Klubu pozivaju vas ako nemate ideje za dobru masku. House, trap, pop, rock i naravno trash nalaze se na repertoaru.

Facebook

Linker
18. travanj 2024 15:12