Promo
Promo

Publika plesala i pjevala

Tom Jones u Dubrovniku priredio spektakl za pamćenje: 'Prvi put sam ovdje, šokiran sam'

Dubrovačke ljetne igre ove su godine ugostile jednu od njavećih živućih glazbenih legenda - Toma Jonesa koji je nakon koncerta rekao da je potpuno oduševljen Dubrovnikom i da se nada da će se vratiti čim prije.

Glazbena legenda Tom Jones nastupio je jučer ispred dubrovačke katedrale pred mnogobrojnom publikom povodom 70 godina Dubrovačkih ljetnih igara. Jones je koncert otvorio novijom pjesmom "Burning Hell" , no otpjevao je i svoje najveće hitove poput "Green Green Grass of Home", "You Can Leave Your Hat On", "If I Only Knew". Publika je bila oduševljena kad je izveo "Sex Bomb", a najveći pljesak dobio je nakon legendarnog hita "Delilah".

Promo

"Ovaj grad je predivan, prvi put sam ovdje, u šoku sam, kako su sve ovo izgradili?! Sretan sam što sam ovdje", izjavio je Jones. Koncert je završio pjesmom "Strange Things" i izrazio želju da ponovno posjeti Hrvatsku. "Ne mogu vam obećati da se vidimo uskoro, ali vidimo se čim prije", poručio je.

Promo

Jonesova karijera traje više od pola stoljeća, tijekom koje je objavio 41 studijski album, 20 video albuma, pet live i 16 kompilacija, a njegova tri posljednja albuma - "Long Lost Suitcase", "Spirit in The Room" i "Praise & Blame" posebno su oduševila glazbene kritičare koji su pohvalili i produkciju i izvedbu.

Promo

Promo

Promo