Matija Mandić sa suprugom i Mirjana Mikulec
 Tomislav Krišto / Hanza Media
IDEALNO LJETNO ŠTIVO

U Dubravkinom putu predstavljen novi broj luksuznog magazina D&D GOLD

Treći broj luksuznog godišnjaka D&D GOLD, izdanja Hanza Medije za dizajn, arhitekturu i lifestyle, predstavljen je u čarobnoj atmosferi zagrebačkog restorana Dubravkin put. Luksuzno izdanje idealno je za ljetne dane, listanje i čitanje na plaži, u kafiću s pogledom na more ili opuštanje u ugodi vlastitog doma.

- D&D Gold je najbolji magazin Jutarnjeg lista, crème de la crème naših izdanja, na koji samo jako ponosni - istaknuo je Goran Ogurlić, glavni urednik Jutarnjeg lista, koji je pozdravio sve uzvanike, protagoniste ovog specijalnog izdanja, dizajnere, arhitekte, proizvođače i zastupnike dizajna proizvoda te predstavnike nekih od najvećih trgovina namještajem. Među ostalima, prisustvovali su arhitekti Ivica Plavec, Andrija Rusan i supruga Jasminka, Tomislav Ćurković, Nikica Tabain, Margita Grubiša, Otto Barić, Filip Fiolić i drugi. Bio je tu i Miljenko Milinović s kćeri, vlasnik imanja Zaluka Heritage Estate uz Medvednicu o kojem u magazinu donosimo atraktivnu reportažu. Pridružili su se i Ksenija i Ivić Pašalić, jedni od protagonista naše priče o dizajnu kao biznisu. Prisustvovao je i arhitekt Vid Juračić, poznati youtuber, kao i Boran Patljak, dizajner interijera.

Luksuzni godišnji D&D GOLD pažljivo je stilizirano, sadržajno probrano i ekskluzivno izdanje na glossy papiru. U prodaji će biti cijelo ljeto. Ovo je treći broj, a prvi put je izdanje izašlo na nevjerojatnih 180 stranica po cijeni od 30 kuna.

Zagreb, 030719.
Restoran Dubravkin put.
D&D Gold party.
Na fotografiji: Dom i Dizajn Gold.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / Hanza Media

Linker
16. travanj 2024 21:48