Mirta i Nada Šurjak
 Joško Šupić / Hanza Media
KLJUČ ŽIVOTA

Veliki humanitarni koncert u Splitu: Mama Nada ponosno podržala kćer Mirtu Šurjak

Splićani su pokazali veliko srce povodom Dana Grada i pripredili glazbeno-humanitarni spektakl "Ključ života" gdje su nastupili poznati glazbenici, a sve su vodili poznati voditelj Frano Ridjan i novinarka Mirta Šurjak, koju je iz publike pratila njezina mama Nada, poznata novinarka koja je godinama radila za HRT.

Povodom proslave dana zaštitnika grada Splita, blagdana sv. Dujma, organiziran je glazbeno-humanitarni spektakl "Ključ života" kojim se, uz pomoć call centra, prikupljalo sredstva za Dječju traumatologiju odjela fizikalne medicine. Okupljeno mnoštvo svojim su pjesmama zabavljali Gibonni, Tedi Spalato, Doris Dragović, Goran Karan, Jole, Domenica i mnogi drugi, a poznatih lica nije nedostajalo ni među onima koji su se javljali na telefon: tu su bile glumica Nives Ivanković te tekvandoistice Ana i Lucija Zaninović.

Tradicionalni koncert koji se održava svake godine na dan grada Splita prvi put je dobio humanitarni karakter, a s veseljem su taj angažman prihvatili i Frano Ridjan i Mirta Šurjak, poznata lica s naših malih ekrana.

Linker
20. travanj 2024 12:44