U njih se gledalo

Veseli susret kolegica: Nataša Janjić i Tara Thaller na satu joge

Prvi izlazak splitske glumice Nataše Janjić nakon što je sredinom veljače rodila prvo dijete, sinčića Tonija, nije prošao neprimjetno, baš kao ni pojavljivanje sve popularnije glumice Tare Thaller na istom događanju.

Tip-top dotjerana od glave do pete došla je 37-godišnja glumica Nataša Janjić na zagrebačko društveno događanje. Svoju je bujnu, prepoznatljivu crvenu kosu pustila da joj u valovima pada niz rame, diskretno se našminkala, a nosila je i haljinu na kopčanje i ispod nje crne tajice. Uz maslinasto zelenu nijansu haljine s floralnim uzorkom u zemljanim bojama, savršeno je uklopila gležnjače u istom tonu, kao i crnu kožnatu jaknu i malu kožnatu torbicu.

Majka dvomjesečnog sinčića izgledala je vrlo zadovoljno, bez tragova umora na licu te je u izlasku, koji je u Biotrening centru uključivao ogledni sat joge, vrijeme provela u ugodnom druženju s kolegicama Tarom Thaller, Lanom Gojak i poznatom zaljubljenicom u jogu, glumicom Anom Herceg s kojom je Nataša razmjenjivala i majčinska iskustva. Ana Herceg je, naime, svoju Zoru rodila lani u rujnu i zna što majke prolaze u prvim mjesecima s bebom te kako se nositi s izazovima.

Hanza Media

Tara Thaller sve je omiljenije lice i posljednjih je tjedana u fokusu javnosti zbog svojih temperamentnih nastupa u showu 'Zvijezde pjevaju'. Sve su se dame kušale i novu liniju švedskog Vitamin Wella.