Ines Novković
večer za pamćenje

Za ovu premijeru se tražila karta više! Jacques Houdek u ulozi života

Gotovo dva desetljeća čekalo se na povratak kultne rock opere Jesus Christ Superstar na hrvatsku kulturnu scenu.

Oduševljena publika je višeminutnim aplauzom na nogama ispratila sve zaslužne za predstavu Jesus Christ Superstar. Maestralne vokalne izvedbe Đanija Stipaničeva u ulozi Isusa, Ervina Baučića koji je igrao Judu, Renate Sabljak kao Marije Magdalene, Jacquesa Houdeka kao Kralja Heroda, Dražena Bratulića kao Poncija Pilata te ostalih, pomno su pratila lica iz publike. Sveukupnom dojmu pridonijeli su i moćna koreografija Lea Mujića, kostimi Mirjane Zagorec, kazališni orkestar, balet te cijeli glazbeni ansambl.

Posebnu kazališnu noć, svojim su dolaskom uveličale i brojne osobe s hrvatske društvene scene poput Matije Vuice, Vanne, Matije Vuice, Zdenke Kovačiček, Vande Winter, Domenice, Hane Huljić, Danijele Pintarić, Lane Pavić, Jasne Palić Picukarić, Ive Visković Križan, Lee i Marije Sekelez, Martine Validžić, Mije Krajcar, Nere Stipičević, Luke Nižetića, Roka Blaževića, Filipa Juričića koji je u kazalištu bio s neodoljivom obitelji - zaručnicom Nikom i sinom Janom, Slavka Sobina, Dalibora Petka, Ivice Zadra, Zorana Mužića, Dražena Žanka, Davora Šterna, Zorana Vakule te brojni drugi.

Ines Novković

Ines Novković


Ines Novković

Ines Novković


Ines Novković

Jesus Christ Superstar jedno je od najpoznatijih i najkvalitetnijih suvremenih glazbeno-scenskih djela, koje je dosad prikazano u više od dvadeset zemalja svijeta i vidjelo ga je više od pet milijuna ljudi. Govori o posljednjih sedam dana života Isusa iz Nazareta, a osobita pozornost posvećena je odnosu običnih ljudi prema Isusu i prema događajima oko njega.

Ines Novković

Linker
16. travanj 2024 21:31