Press foto

Judita Franković

Press foto

Judita Franković

puno kazalište

Zaljubljenici Ephraima Kishona uživali u predstavi 'Kod kuće je najgore'

U Kazalištu KNAP okupili su se brojni zaljubljenici u djela Ephraima Kishona kako bi pogledali predstavu o avanturama iz svakodnevnog života "malog" čovjeka.

U zagrebačkom kazalištu KNAP održana je premijera predstave 'Kod kuće je najgore' redatelja Borisa Kovačevića. Puno gledalište oduševila je predstava u kojoj glavne uloge igraju Dunja Fajdić i Marko Hergešić, a koju nisu propustila brojna imena društvenog života poput Judite Franković, Matije Prskalo, Loredane Bahorić i Petra Atanasovskog.

Press foto

Boris Kovačević, Marko Hergešić, Dunja Fajdić, Vesna Mihetec

 

 

Press foto

Marko Hergešić, Dunja Fajdić

 

Avanture Indiane Jonesa, Supermena ili Robina Hooda blijede pred avanturama iz svakodnevnog života "malog" čovjeka kakve nam prikazuje Kishon. Potraga za izgubljenom dudom, kupnja stroja za pranje rublja ili odlazak na godišnji odmor u Kishonovoj interpretaciji predstavljaju prvorazredan avanturistički čin nas običnih smrtnika. Te humoreske o našim "svakodnevnim pustolovinama" savršeno precizno dijagnosticiraju naše mane i slabosti i, naravno, pršte od vedrog, samoiscjeljujućeg Kishonovskog smijeha.

Press foto

Judita Franković

 

Press foto

Vlatka Kolarović

 

Press foto

Loredana Bahorić

 

Press foto