PROMO
PROMO

ŠIBENIK I YAMMAT FM SE VOLE

Zbog 'Ljetnog Yammatova' šibenska Tvrđava sv. Mihovila nije se praznila do jutarnjih sati

Velikim ljetnim tulumom održanim na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila završila je uspješna suradnja zagrebačkog radija Yammat FM i grada Šibenika. Uz zvukove Nipplepeoplea, Jinxa i švedskog producenta Opolopa, partijaneri su se zabavljali do ranih jutarnjih sati.

Nakon što je posljednjih godina gostovao po europskim metropolama, Yammat FM ovog se ljeta odlučio za emitiranje s domaće lokacije, točnije iz Šibenika. Kroz svoj uvijek zanimljiv radijski program slušateljima su pokušali dočarati život na obali, a u tome su im pomogla česta gostovanja poznatih Šibenčana. Sama završnica gostovanja nazvanog „Ljetno Yammatovo fueled by Cockta!“ održana je jučer na divnoj lokaciji, tvrđavi Svetog Mihovila, a zaljubljenici u ljeto, glazbu i zabavu uživali su u uvijek odličnim Jinxima, popularnom pop dvojcu Nipplepeople, ali i stranim zvukovima švedskog producenta Opolopo, čiji su zvukovi funka, disca i elektra rasplesali sve prisutne.

PR

Nastup grupe Jinx

 

Alen Balen, direktor Yammat FM-a izrazio je veliko zadovoljstvo te poručio kako je prvo hrvatsko gostovanje Yammat FM-a van zagrebačkog studija prošlo iznad svih očekivanja.

- Šibenik nam je bio zanimljiv zbog jačanja njegove kulturno – umjetničke scene koju mi kao radio podržavamo i želimo promovirati na najbolji način – direktno do ušiju naših slušatelja. Javljanje iz etera dok promatrate staru gradsku jezgru je poseban doživljaj – zaključio je Balen s kojim se složila i Gorana Barišić Bačelić, ravnateljica Tvrđave kulture Šibenik, izjavivši kako je "cilj ove suradnje bio mladim, urbanim ljudima koji cijene kulturu i traže nova iskustva priuštiti jedan poseban doživljaj uz dobru glazbu i druženje."

PR
 

Na obostrano zadovoljstvo, u tome su i uspjeli, jer iza nas je jedan od najzabavnijih glazbenih vikenda kojemu smo ovo ljeto imali priliku nazočiti.