Rijetka glazbena poslastica

Zbog lošeg vremena: Koncert Josipe Lisac u Šibeniku pomaknut s utorka, na petak 7. kolovoza

Budući da je najavljeno izuzetno loše vrijeme u Šibeniku i okolici, organizatori su pomaknuli rasprodani koncert Josipe Lisac na Tvrđavi sv. Mihovila za petak 7. kolovoza. Sve kupljene ulaznice za 4. kolovoza, vrijede i za novi termin.

Josipa Lisac u pratnji svog sjajnog banda dolazi u Šibenik na predivnu Tvrđavu Sv. Mihovila 4. kolovoza, pune tri godine nakon rasprodanog koncerta na istoj lokaciji.

Na jednom od svojih rijetkih koncertnih pojavljivanja ove godine Josipa će izvesti niz klasika iz svojeg prebogatog kataloga, te predstaviti i neke recentnije skladbe.

Rasprodan koncert

Rasprodani koncert Josipe Lisac koji se trebao održati u utorak 4. kolovoza na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku pomaknut je, zbog izuzetno loše vremenske prognoze, na petak, 7. kolovoza.

Sve ulaznice kupljene za koncert 4. kolovoza vrijede naravno i za novi termin. Ukoliko nekome novi datum ne odgovara, ulaznice može vratiti na prodajnom mjestu gdje su kupljene u terminu od ponedjeljka 3. kolovoza u 11 do najkasnije četvrtka 6. kolovoza u 11 sati, kažu organizatori koncerta.

S obzirom da je koncert odavno rasprodan sve količine vraćenih ulaznica odmah će, kako se refundiraju, postati ponovo dostupne u sustavu Eventim i online na www.eventim.hr.

Pročitajte i:

Nipplepeople i Ida Prester udružili snage: Jedan od rijetkih nastupa u metropoli zakazan je u MSU

Ljetna, glazbena poslastica: Zajednički koncert Meritas i Jelene Radan na Tvrđavi sv. Mihovila

Covid safe zona zabave: Nema predaje na Martinskoj! I ovo ljeto se pleše, ali uz prilagođene uvjete

Hvalevrijedan projekt Lisinskog: Glazba velikih zvijezda dostupna je samo jednim klikom

Linker
19. travanj 2024 11:29