HRT
mama sve prati

Zvijezde pjevaju: Macan doživio debakl, Elli pohvale uz najveću podršku jedne osobe iz publike

'Laku noć Luigi, laku noć Bepina' znakovito su izveli u drugoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' a HRT-u, Krešimir Macan i Antonia Matković Šerić i pozdravili se sa natjecanjem. Iako su najviše bodova ove subote osvojili Tara Thaller i Dino Jelusić, Ella Dvornik imala je najglasniju podršku iz publike - onu mame Danijele

Dok je malena Balie Dee, kći Elle Dvornik u sigurnim rukama tate Charlesa Pearcea gledala pred televizijskim ekranom mamin nastup, u studiju 'Anton Marti' iz kojeg se emitira uživo show 'Zvijezde pjevaju' Ella je imala najvjerniju podršku. U drugu emisiju stigla je i Danijela Dvornik, Ellina mama koja je snimala probu i bila najglasnija navijačica kada je njezina kći s Goranom izvela pjesmu 'My Baby just cares for me'.

View this post on Instagram

Ja sam zadovoljna #zvijezdepjevaju

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Nastupom je zadovoljna i Ella, koja se našalila kako ovoga puta nije 'ni štucala, ni zaboravila tekst'.

Emisiju su otvorili pobjednici prve emisije Borko Perić i Jelena Radan, i to s pjesmom 'Volare', koja je pobijedila na San Remu 1958. Znanje talijanskog jezika prva je pohvalila Remi koja je otvorila komentare žirija, od kojega su dobili 32 boda.

HRT

Drugi par, Katarina Strahinić i Pero Galić s pjesmom 'Proud Mary', za razliku od prethodne emisije, kada su osvojili najmanje bodova – 20, žiri je njihov nastup ove subote ocijenio s 2 boda više.

HRT

Treći po redu nastupili su Ella Dvornik i Goran Bošković s pjesmom 'My Baby just cares for me'. Danijela Martinović pohvalila je nastup primijetivši kako su unijeli i dozu vlastite interpretacije, no Valentina Fijačko Kobić poželjela je čuti ipak malo više kreacije u izvedbi, a žiri je ukupno nastup ocijenio s 30 bodova.

HRT

Četvrti po redu bili su Tara Thaller i Dino Jelusić s pjesmom 'Think', najmlađi par u dosadašnjim sezonama showa, primijetio je voditelj Duško Čurlić, a Barbara Kolar nadodala kako je riječ o čudesnom paru. Miroslav Škoro nastup je ocijenio savršenim, a složila se s tim i Danijela Martinović, što se iščitalo i iz zbroja ocjena žirija od 35 bodova.

HRT

Krešimir Macan i Antonia Matković Šerić nastupili su peti po redu s pjesmom znakovitog naziva 'Laku noć Luigi, laku noć Bepina'. Remi je izvadila crnu knjižicu i poručila Macanu da čuva Tonku, jer bez nje to ne bi imalo smisla. I Valentina je ocijenila da nedostaje kontrole glasa i intonacije, što Macana nimalo nije pokolebalo, kao ni njegovu mentoricu – te su rekli kako su odlučili ostati u showu. Žiri je nastupu dao 23 boda, no sa zbrojem glasova publike nisu prošli dalje.

HRT

Krešimir Sučević Međeral i Ivana Kindl nastupili su kao šesti par te izvedbom pjesme 'Soul man' – razveselili i žiri. Miroslav Škoro odmah je primijetio kako je popularni ''lovac'' napredovao od posljednje emisije, a složila se i Remi usporedivši kako je ''prošle subote bio nastup ''za plakati'', a ovoga je puta nastup u svakom slučaju znatno bolji – 30 bodova.

HRT

Frano i Žanamari sedmi su par, koji je s izvedbom 'Fly me to the moon' osvojio 20 bodova, najmanji zbroj ove subote. ''Ovo je bio swing, swing izvode swingeri..'' - u svom stilu dodao je Miroslav Škoro, a da ''falš ton nije ubio čovjeka'' tješila je Ridjana Danijela Martinović te prepričala svoju falš izvedbu pjesme ''Yesterday''.

HRT

Posljednji par, Ashley i Bojan, za razliku od prošle subote kada je Ashley pokazala svoje znanje hrvatskog jezika, ove su subote odabrali engleski jezik - pjesmu 'Ain't no Mountain High enough', te osvojili i publiku i rasplesali parove u backstage-u s vatrenim nastupom. Remi je primijetila napredak te vidi prostora za još bolje nastupe, a Škoro je pohvalio i koreografiju, nadajući se da će s kolegicom iz žirija Danijelom nešto slično uskoro izvesti. Martinović je pak primijetila kristalne visine u glasu Ashley Colburne, te im je žiri dao ukupnu ocjenu - 28 bodova.

HRT

Linker
25. travanj 2024 12:28