ines stipetic
Želje obitelji

Emotivna izjava obitelji Rajka Dujmića: Iz priopćenja se može iščitati i posebna poruka...

Ožalošćena obitelj glazbenog virtuoza Rajka Dujmića oglasila se priopćenjem za javnost. Istaknuli su kako žele da se velikan glazbe i govornik ljubavi isprati s posebnim dostojanstvom.

"Prije svega, zahvaljujemo se svima na lijepim uspomenama na Rajka, na podršci u ovim teškim i bolnim trenucima, kao i svima koji su uputili izraze iskrene sućuti. Zahvalni smo na svim medijskim objavama koje svim generacijama otkrivaju životni put Rajka. U tim pričama dolazi do krivih nenamjernih interpretacija, pa čak i nekih neistina. Unatoč tome, ponosni smo što se Rajko prepoznaje kao velikan glazbe i govornik ljubavi. Svako njegovo djelo nastalo je u ljubavi, tuzi ili boli koju otkriva njegovu dušu i srce, ali i njegovu ranjivost.", stoji u prvom službenom dopisu obitelji Rajka Dujmića.

Pogreb će biti 17. kolovoza u 10 sati u krematoriju Gradskog groblja Mirogoj u Zagrebu.

"Želja obitelji je da pored lijesa ne budu počasne straže institucija i glazbenika koji se očekuju te velikog prisustva svih štovatelja njegovih djela.", stoji nadalje u priopćenju.

promocija spota La vie en bleu Andrea Bakovic / restoran K pivovari / Zagreb 04.02.2013 / foto: Maja Jurovic / Rajko Dujmic i supruga Snjezana
Maja Jurović
Njegova supruga Snježana medijima zahvaljuje na razumijevanju..

Svjesni da su na stazi i posebne epidemiološke mjere poslali su poruku i onima koji neće moći doći na posljednji ispraćaj. " Za sve vas koje epidemiološke mjere ili neke druge okolnosti sprječavaju da prisustvujete posljednjem ispraćaju, znajte da osjećamo Vaše poštovanje prema Rajku i nama.", dodaju i mole medije za mir.

"Obitelj zahvaljuje svim medijima na interesu za razgovor, ali moli za razumijevanje u ovim trenucima. Obitelj će biti dostupna nekoliko dana nakon posljednjeg ispraćaja vašeg i našeg Rajka. Datum komemoracije će biti naknadno objavljen.", zaključuju.


Čitajte i:

OBITELJ DONIRALA ORGANE Rajko Dujmić spasio je nekoliko života: 'Tim ljudima to je novi rođendan'

Rajko Dujmić napisao je neslužbenu hrvatsku himnu! "Moja domovina" nastala je s Tutićem u svega dva dana

POSLJEDNJA SVIRKA RAJKA DUJMIĆA Utučeni Jurica Pađen: 'Nismo znali da će to biti oproštajni koncert'

Linker
18. travanj 2024 08:37