DARUJEMO VJERNE ČITATELJICE

@gloria.hr slavi brojku od 30.000 followera na Instagramu, dvije čitateljice dobile su divnu nagradu!

Hvala što nas pratite, a posebno svima vama koji nas vjerno lajkate i dijelite! U suradnji s LifeClass Termamam Sveti Martin odlučili smo vam pokloniti pravi vikend odmor! Sretne dobitnice nagrade su Dina Lijić i Ljiljana Josipović.

Hvala što nas pratite, a posebno svima vama koji nas vjerno lajkate i dijelite. Kako bismo vas dodatno razveselili i zahvalili vam, u suradnji s LifeClass Termama Sveti Martin odlučili smo vam pokloniti pravi vikend odmor!

Sretne dobitnice nagrada su Dina Lijić i Ljiljana Josipović.

Dina Lijić dobila je dva noćenja sa doručkom za 2 osobe u hotelu Spa Golfer, a Ljiljana Josipović dobila je, pak, 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u apartmanima Regina.

Zadatak koji je ovim damama donio nagrade glasio je ovako: "Napišite nam zašto biste baš vi trebali osvojiti vikend u LifeClass Termama Sveti Martin te zašto ste baš vi najvjerniji fan Glorije, označite osobu koju biste poveli sa sobom i sudjelujte u pravom ljetnom nagradnom natječaju na instagram profilu Gloria.hr".

Dva najkreativnija odgovora nagradit ćemo s:

2x noćenje sa doručkom za 2 osobe u hotelu Spa Golfer****

Neograničeno korištenje termalnih bazena The Temple of Life noćno kupanje do 23h –

petkom, subotom i danom prije praznika) i ljetnog aquaparka Martilandia

Neograničeno korištenje fitness centra

Wellness set u sobi torba, papuče, ogrtač

Besplatni Wi-Fi u resortu

2x noćenje s doručkom za 2 osobe u apartmanima Regina

Neograničeno korištenje termalnih bazena The Temple of Life (noćno kupanje do 23h –

petkom, subotom i danom prije praznika) i ljetnog aquaparka Martilandia

Neograničeno korištenje fitness centra

Besplatni Wi-Fi u resortu

Nagradni natječaj odvijao se na instagram profilu Gloria.hr od ponedjeljka 27. srpnja do nedjelje 2.kolovoza. Pravila pročitajte na linku.

Što trebate znati o Termama Sveti Martin?

Strategija Terma Sveti Martin temelji se na skladnoj holističkoj filozofiji Dr. Rudolfa Steinera, jednog od najvećih vizionara svih vremena, rođenog u Međimurju, koji je dao svojoj filozofiji ime antropozofija, te koja se provlači kroz sve aspekte resorta LifeClass Terme Sveti Martin. Od biodinamičkog vrta sa biljkama uzgojenim prema strogim načelima biodinamičke poljoprivrede, a koje su bitne i povoljne za čovjekovo fizičko i psihičko zdravlje, preko hrane u restoranima, koja se dobavlja od lokalnih proizvođača, sve do organske arhitekture unutarnjih bazena, koja prati nježne i valovite linije brežuljkastog krajolika u kojem se terme nalaze. Koncept Terma Sveti Martin kao “svijeta zdravih užitaka”, što je ujedno i slogan, nastao je u skladu s filozofijom u kojoj su um, duša i tijelo u ravnoteži radi održavanja zdravlja i kvalitetnog života.

Sam koncept LifeClass Terma Sveti Martin označava jedna riječ: „Healthness“ (health + wellness) čija je glavna značajka kombinacija aktivnog odmora, wellness doživljaja i podizanja svijesti o vlastitom zdravlju s ciljem vraćanja tijela, uma i duše u ravnotežu. U LifeClass Termama Sveti Martin svaki gost mijenja svoje navike, mijenja svijest o sebi i svijetu oko sebe, te se kreće prema zdravom i novom „ja“.

Izrazita ljekovita svojstva termalne vode LifeClass Terma Sveti Martin koriste se već godinama i zaokružuju cijeli koncept Healthness odmora. Izvor termalne vode koji je prvi put pronađen prije stotinjak godina, ostatak je vodenog prostranstva Panonskog mora. Zbog svog posebnog sastava, voda u termama napuniti će tijelo novom energijom, a nekoliko minuta provedenih u skladnom ozračju termo-mineralnog kompleksa bazena blagotvorno djeluje na cjelokupan organizam. No, LifeClass Terme Sveti Martin nude i potpunu ljetnu avanturu u svojem zabavnom vanjskom Aquaparku MartiLandia, sa velikim rekreacijskim bazenom, whirpoolovima, različitim toboganima, dječjim vodenim igralištem, masažama pod baldahinom i novom ponudom hrane i pića.

Za potpuni sklad uma i tijela, resort nudi besplatne satove joge i mindfulness meditacije, kako bi osoba postala svjesna sadašnjeg trenutka, svojih vlastitih misli, emocija i okoline. Kroz ove treninge osoba razvija osjećaj unutarnjeg mira, jasnoće uma te zdravlja, te kako postati svjesna svog mentalnog, duhovnog i fizičkog potencijala.

Wellness centar Terma Sveti Martin nudi više od 20 vrsta masaža, prekrasno uređen Svijet sauna i Spa zonu, kao i Beauty centar sa bogatim izborom kozmetičkih tretmana. Posebno iskustvo daju ručno rađeni pilinzi, masažne pločice i jedinstveni tretmani bazirani na proizvodima iz prirode, koje izrađuje Healthness Manager.

Već sami slogan, „Svijet zdravih užitaka“ govori o osnovnoj orijentaciji ovog resorta – zdravlju. Zdrave životne navike u termama se potiču svakog dana, a najbolji način upravo je kroz zdravu, bogatu i raznovrsnu gastronomiju. Svoje mjesto u gastronomskoj ponudi Terma Sveti Martin našle su i namirnice biodinamičkog porijekla. Briga o zdravlju te želja za uvođenjem što kvalitetnijih namirnica rezultirala je pronalaskom lokalnih proizvođača hrane, a upravo ove namirnice lokalnog porijekla jamče ukusne, ali i nutritivno bogate obroke.

Linker
20. travanj 2024 05:55