Carrie Symonds i Boris Johnson
 Ben Cawthra / ddp USA / Profimedia
Svijet u šoku!

I Johnson je pozitivan! Od posljedica koronavirusa preminula i princeza

Britanski premijer pozitivan je na koronavirus. Boris Johnson bit će izoliran u svom domu, no gdje je njegova trudna partnerica?

Britanski premijer Boris Johnson pozitivan je na koronavirus. BBC javlja da je vijest službeno potvrđena i da će se premijer samoizolirati u svom domu u Downing Streetu. Službena izjava otkriva da se Johnson testirao na savjet profesora Chrisa Whittyja, a dodali su i da će Johnson i dalje voditi zemlju tijekom ove krize. No, neko će vrijeme to raditi iz kućne karantene. Inače, ima samo blaže simptome bolesti, a oni su se pojavili jučer.

Trudnice su nešto otpornije na koronavirus, no opreza niikad dosta.

, Image: 504999000, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia
Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia
Boris Johnson i Carrie Symonds

U nezahvalnoj je situaciji Johnson trenutno. Naime, osim što je zaražen virusom dok je na čelu zemlje koja se teško nosi s epidemijom, privatno Boris mora biti iznimno oprezan. Naime, njegova partnerica je nekoliko mjeseci trudna. S Carrie Symonds Johnson živi, trenutno su zaručeni i čekaju dijete. Stručnjaci kažu da su trudnice nešto zaštićenije od ovog virusa u odnosu na ostatak populacije, no opreza nikad dosta.

Koronavirus širi se munjevitom brzinom diljem svijeta. Da podsjetimo, nedavno je objavljena vijest da je na koronavirus pozitivan i princ Charles. Vrijeme samoizolacije provodi Charles sa suprugom Camillom provodi u Škotskoj.

, Image: 504998806, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia
Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia
Boris Johnson i Carrie Symonds

Koronavirus odnio je i prvi život među pripadnicima kraljevske obitelji. Princeza Maria Teresa, članica talijanske vojvodske dinastije Bourbon-Parma preminula je s 86 godina nakon što se zarazila virusom COVID-19. Tužnu vijest objavio je njezin nećak, princ Carlos od Bourbon-Parme.

29-09-2018 Parma Family de Bourbon de Parme visiting the Steccata church in Parma, Italy. Prince Carlos de Bourbon de Parme and Princess Annemarie and Prince Jaime and Princess Viktoria
Aunt princess Maria Teresa

Start of missions commissioned by Don James Schianchi and Don Rosolo Tarasconi and ceremony awards (decided in Sacrestie van de Steccata)

., Image: 389198705, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PPE/face to face / Face to Face / Profimedia
PPE/face to face / Face to Face / Profimedia
Članovi talijanske vojvodske dinastije Bourbon-Parma: s lijeva na desno princeza Maria Teresa, princ Carlos de Bourbon de Parme i princeza Annemarie, princ Jaime i princeza Viktoria.

Maria Teresa rođena je 1933. kao kći princa Xaviera i Madeleine de Bourbon, a tijekom života nije se udavala niti imala djecu.

Linker
15. travanj 2024 16:39