instagram
Javila se i Mia

Ista je mama: Samozatajna kćer neprežaljene Ene Begović vratila se iz Italije na tužnu obljetnicu

Prijateljica, sestra i kći prisjetili su se naše velike glumice koja je poginula prije točno 20 godina, neposredno nakon svojeg 40. rođendana, kao u najdirljivijoj filmskoj melodrami koju, nažalost, nije glumila, već doživjela.

Na tužnu obljetnicu Anja Šovagović Despot objavila je kratku i dirljivu posvetu. "Na Veliku Gospu s Enom u srcu", napisala je pored fotografije na kojoj pozira s prelijepom kćeri preminule glumice, Lanom Radeljak na Supetru na Braču.

Tužnu godišnjicu smrti svoje majke obilježila je i samozatajna Lana. Trenutačno studira menadžment na Sveučilištu Bocconi u Milanu. Svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, svi profili na društvenim mrežama su joj zatvoreni. Ona je na profilu na Facebooku objavila nježnu posvetu svojoj mami.

Ena Begović: Dva desetljeća bez glumačke dive koja se više od svega bojala baš vožnje

'Zauvik si tu', kratko je poručila uz datume majčinog rođenja i pogibije.

Lana je kći koju je Ena dobila s poduzetnikom Josipom Radeljakom, a 1. srpnja proslavila je dvadeseti rođendan.

Ena Begović je neposredno nakon svojeg 40. rođendana izgubila život nedugo nakon što je postala majka i što je tek uplovila u bračnu luku s Josipom Radeljakom.

zagreb, 160800
ena begovic 
preslika slika iz arene odf 130585
foto tomislav serdar
tomislav serdar / Hanza media arhiva
Mia i Ena Begović

"Svakim danom mi je zapravo sve teže. Ne znam može li to razumjeti netko tko nije doživio, ali svake godine je bol sve teža jer stalno razmišljate koliko toga ona nije doživjela, koliko toga je još mogla napraviti... Nas je vezivalo i beskrajno prijateljstvo, ja vam i dandanas mnoge važne odluke koje donosim na tihi način raspravim s njom, koliko god vam to čudno zvučalo. Ona nije bila samo vrhunska glumica s talentom danim od Boga, ona je bila drukčija. Imala je veliku požrtvovnost u poslu, pristupala mu je poput misionarke i publika joj je to vraćala. Danas kad gledam isječke njezinih rola srce mi se kida, ali je i puno ponosa i ljubavi. Ona se brinula o meni, a tijekom karijere su nas htjeli i razdvajati, ma svakako su nas pokušavali razdvajati, ali nisu uspjeli. Ona mi je bila i najbolja partnerica u poslu, za mene je bilo izvanredno s njom raditi. Čujte, baš ste me rastužili", rekla je potresena sestra Mia Begović za Jutarnji list.

Čitajte i:

Dikan se pohvalio svojom prekrasnom kćeri: Skoro će 20, studira u inozemstvu i osvaja domaću scenu

Bol zbog gubitka sestre Ene još je svježa: Mia Begović emotivnom objavom dirnula u srce

Linker
19. travanj 2024 01:57