Lucija Jakelić
 Livio Andrijić
#ostajemdoma

Lu Jakelić: 'Cijela situacija je svojevrsni reset svijeta'

Glazbenica i kantautorica vrijeme u samoizolaciji krati mnogim zanimljivim aktivnostima koje je s nama podijelila u videu.

Đurđevčanka Lu Jakelić također smatra kako je najbolje što možete učiniti za svoje zdravlje i onih oko sebe jest da ostanemo doma. Ova mlada glazbenica i kantautorica te natjecateljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" pridružila se kampanji #ostajemdoma te samo za Gloria.hr otkrila čemu će se sve posvetiti u narednim danima izolacije.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma!

Facebook

Instagram

Twitter

Radit će sve što voli, ali na 'veću potenciju'

Lu si može dopustiti raditi od doma, a osim posla, vrijeme krati onime što i inače voli, samo na "veću potenciju".

"U narednim danima završit ću čitanje knjiga koje volim, naučit ću skuhati barem jedno novo jelo, organizirati telefon i laptop, vježbati klavir i posvetiti se bilo kojoj kreativnoj aktivnosti koja mi padne na pamet", ističe Lu te dodaje da se posebno veseli društvenim igrama.

Koliko god je važno pridržavati se mjera samoizolacije i higijene, kaže glazbenica, smatra da nipošto ne treba paničariti jer je panika ono što nam u ovakvoj situaciji zadnje treba.

"Ovo je svojevrsni 'reset' svijeta i podsjetnik da zaista stavimo fokus na važne stvari u životu: razgovor, druženje, učenje, vježbanje, čitanje...", poručuje Lu.

Sada je najpametnije vrijeme provoditi u kući, ali Lu, baš kao ni mnogi od nas, ne mogu u njoj biti stalno zatvoreni.

"Vanjski svijet nije nestao pa ću i dalje u šetnju ili do Maksimira jer si svjež zrak ne kanim uskratiti. Dakle, slušalice na uši i izbjegavanje kontakta s drugima. Ako neću do Maksimira, radit ću jogu u svom dvorištu na suncu", dodaje glazbenica.

Linker
19. travanj 2024 16:40