Getty Images
objavio cnn

Melania je u izolaciji, no njezina snimka hara svijetom: Izgubila je živce i pokazala pravo lice

Snimke pokazuju da je Melania Trump izgubila živce u nekoliko navrata, a njezina asistentica je sve dokumentirala i na kraju ju je izdala.

Prva dama SAD-a Melania Trump izrazila je prezir prema medijskim izvješćima o odvajanju djece od roditelja na američko-meksičkoj granici prije dvije godine, otkrivaju razgovori koje je tajno snimila njezina bivša pomoćnica Stephanie Winston Wolkoff.

Wolkoff se razišla s Melanijom Trump nakon što je okrivljena da je loše upravljala financijama inauguracijskog odbora predsjednika Donalda Trumpa i od tada surađuje sa saveznim istražiteljima koji provjeravaju optužbe da je taj odbor služio kao crni fond za bogaćenje predsjednikove obitelji.

Ove je godine napisala knjigu koja "sve otkriva", a snimke je objavila u četvrtak na CNN-u.

"Nemojte me z.......i", reagirala je Melania na pitanja novinara postavljena Trumpu o politici razdvajanja obitelji. "Gdje su bili kada je Obama to radio?", čuje se na snimci.

CLEVELAND, OHIO - SEPTEMBER 29:  First lady Melania Trump stands with President Donald Trump as he looks at Democratic presidential candidate former Vice President Joe Biden as he is hugged by his wife Jill Biden during the first presidential debate at the Health Education Campus of Case Western Reserve University on September 29, 2020 in Cleveland, Ohio. This is the first of three planned debates between the two candidates in the lead up to the election on November 3.  (Photo by Morry Gash-Pool/Getty Images)
Getty Images
Joe i Jill Biden na nedavnoj predsjedničkoj debati bili su daleko prisniji od Melanije i Donalda, a mediji to nisu propustili primijetiti...

Njemačka agencija DPA piše da su neke imigrantske obitelji bile razdvajane na granici i u vrijeme mandata predsjednika Baracka Obame, ali da nije provodio politiku razdvajanja obitelji poput Trumpa koji ju je koristio da bi odvratio azilante i imigrante od ilegalnog prelaska granice.

Snimke također pokazuju da je Melaniji bio "pun kufer svega" zbog proslave Božića u Bijeloj kući. "Koga je uopće briga za božićne gluposti i dekoracije. Ali ja to moram učiniti, zar ne?", progunđala je Prva dama u razgovoru s Wolkoff u srpnju 2018.

Čitajte i:

Ivana Trump oplela po Melaniji: Ponosna je na svoju kćer, no prva dama nije joj po ukusu

Melania zasjenila prvu damu Izraela! Jedna je pretjerala u šljokicama, druga u haljini čija cijena frapira

Rivalstvo Melanije i Ivanke: Bivša suradnica dala je sve sočne detalje svađa iz Bijele kuće

Linker
13. travanj 2024 12:43