Mirna Maras
 Ivan Pavliš
#ostajemdoma

Mirna Maras Batinić: 'Sad konačno imam vremena srediti vrt'

Voditeljica i glumica ozbiljno je shvatila upute nadležnih službi pa u vrijeme pandemije kornavirusa vrijeme provodi kod kuće sa svojom obitelji. Za Gloria.hr otkrila je što joj u ovoj krizi najviše nedostaje i zašto dosada kod nje ne prolazi.

TV voditeljica i glumica Mirna Maras Batinić također provodi vrijeme u svom toplom domu, gdje se zabavlja sa suprugom Željkom, sinom Nikom i kćerkicom Meri, a sada konačno ima vremena posvetiti se stvarima koje do sada nije stigla.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma!

Facebook

Instagram

Twitter

"Ne, dosadno mi nikako nije, kada imate djecu, uvijek postoji način kako se svi zajedno možete zabaviti. Vrijeme u kući kratimo igrama, zajedno kuhamo, gledamo crtiće, pratimo školu na trećem programu i pišemo zadaće", otkriva Mirna.

Voljela bi da može raditi stvari bez razmišljanja

Iako zna da je najsigurnije biti kod kuće, u ovom sveopćem kaosu najviše joj nedostaje to da može funkcionirati kao prije. "Voljela bih da svi možemo raditi omiljene stvari bez razmišljanja o tome nosimo li rukavice, jesmo li udaljeni jedni od drugih i slično", kaže Maras te dodaje da joj također nedostaje i druženje s prijateljima.

Ipak, sretna je što ima mali vrt pa s obitelji može izaći na zrak i upiti malo sunca, a konačno ima vremena u njemu napraviti generalku.

"Po kući stalno ima nekog posla...moramo obojiti vrata, urediti podrum i, naravno, vrt koji mjesecima čeka svoj red. Uredit ću ga po svom 'ćefu'", kaže voditeljica.

I za kraj, Mirna ima jednu važnu poruku: "Možda iz ove situacije svi nešto naučimo i počnemo cijeniti stvari koje smo uzimali zdravo za gotovo".

Linker
21. travanj 2024 01:02