Davor Matota
TRI STAJLINGA ZA KOPIRANJE

Najbolje odjevena Zagrepčanka ponovno briljira na špici

Tri potpuno različite kombinacije, ali sve tri nosi besprijekorno - zagrebačka dizajnerica Marina Matić ponovno je osvajala špicu svojim stajlinzima.

Što god da odjene, stoji joj kao saliveno, a eksperimentiranje s različitim komadima najdraža joj je razbibriga. Zagrebačka dizajnerica Marina Matić neupitno je jedna od najbolje odjevenih dama sa zagrebačke špice koja svaki put iznenadi svojim kombinacijama. Ovog puta pokazala je kako kombinirati jarko crvene hlače, kako "začiniti" outfit s trapericama, ali i kako izgleda kada glavnu riječ imaju kaput i niske cipele.

U svakom je outfitu odabrala jedan upečatljiv komad: crvene široke hlače nosila je s crnom dolčevitom i krznenim prslukom, dok je kombinaciju s trapericama razigrala ružičastim sakoom sa zelenim i crvenim detaljima.

Spica / Zagreb 22.12.2018. / foto: Davor Matota / Marina Matic
Davor Matota

Spica / Zagreb 10.11.2018. / foto: Maja Jurovic / Marina Matic i suprug Kreso Matic i sin Vid (molim provjeriti ime) i pokcerka Tara (Kresina kcerka)
Maja Jurović

Nezamijećeno nije prošla ni kada je svoje čizmice s blok potpeticom zamijenila za lakirane oksfordice. Na cipelama se isticala žuta boja koja se odlično slagala s kariranim kaputom. Zagrebačka dizajnerica voli high street i vintage komade, ali u svojem ormaru ima i one luksuznih modnih kuća od kojih najviše voli Chanel pa ima nekoliko njihovih torbica.

Spica / Zagreb 29.12.2018. / foto: Davor Matota / Marina Matic
Davor Matota

Linker
25. travanj 2024 10:12