Početkom 2017. na VIP otvorenju izložbe američkog fotografa Sandra Millera
 Marko Todorov / Hanza Media
kobna 2019.

Nestali osmijesi s lica: Šulentić, Todorić, Bernardić - brakovi su propadali cijelu godinu

Mnogi će slavni na izmaku 2019. godinu ispratiti s gorčinom koju im je ostavio privatni poraz - prisjetili smo se silnih razvoda čak i onih parova koje je teško zamisliti jedno bez drugoga. Iza četiri zida najteže su odluke donosili Iva Šulentić i Igor Mikloušić, Davor i Irena Bernardić, Ana Bučević i Saša Dvornik, Ivana Paris i Dino Bubičić, ali i niz svjetskih zvijezda.

Nakon brojnih šuškanja da im u braku ne ide pa čak i demantiranja, voditeljica Iva Šulentić u kolovozu je objavila da je njezina bračna sreća s Igorom Mikloušićem došla svom kraju. Par je izmijenio bračne zavjete u crkvi sv. Franje Ksaverskog u rujnu 2016. godine uz kumove i najbližu rodbinu, a ekskluzivnu priču sa svojeg vjenčanja su podijelili samo za Gloriju. Pribrojimo li godinama braka godine njihove ljubavne veze, potvrdili su onu da je "sedma godina krizna".

Zagreb, 080217.
HDLU, Galerija Bacva.
VIP otvorenje izlozbe renomiranog americkog fotografa Sandra Millera u HDLU. Izlozba Malkovich, Malkovich, Malkovich: Hommage fotografskim majstorima, rezultat je suradnje americkog fotografa Sandra Millera te publici i struci omiljenog glumca Johna Malkovicha.
Na fotografiji: Igor Miklousic, Iva Sulentic.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / Hanza Media
Početkom 2017. na VIP otvorenju izložbe američkog fotografa Sandra Millera

Iva Todorić i Hrvoje Balent razveli su se u lipnju. U bračnu luku su uplovili 2001. godine, a njihovu je ljubav okrunilo troje djece - Tara, Ivan i Ante. Trzavice među supružnicima pojavile su se prije dvije godine, kad je Agrokor, gdje su oboje bili zaposleni, bio u najžešćoj krizi. Ivin otac, tadašnji tajkun Ivica Todorić, kao i suprug, završili su u pritvoru. S posrtanjem poslovnog diva, raspadali su se i njihovi privatni životi i ponajviše Ivin brak.

Hvar, 270714.
Iva Balent, u drustvu supruga Hrvoja i djece, doplovila je danas jahtom Jana do grada Hvara.
Iva je otpratila supruga do Taxi stajalista uoci njegovog povratka u Zagreb.
Na fotografiji: Iva i Hrvoje Balent.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / Hanza Media
Iva i Hrvoje prije pet godina na ljetovanju na Hvaru

Ovako je šef SDP-a Davor Bernardić javnosti priopćio da se razvodi: "Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete".

/ Gloria Arhiva
SDP-ov čelnik Davor Bernardić proveo je u braku s Irenom Coljak osam godina, a prije toga su bili i u dugoj vezi

Self-help poduzetnica Ana Bučević i na Facebooku i na Instagramu ima više od 150 tisuća vjernih pratitelja i svoj je uspješan posao motivacijske govornice izgradila upravo zahvaljujući društvenim mrežama. Ipak, na tim istim mrežama sada se odvija jedna od njezinih najvećih drama. Njezin suprug Saša Dvornik u lipnju je objavio status na svojem profilu na Facebooku kojim je izazvao pravu nevjericu, a nedugo nakon toga Ana je potvrdila kako je doista istina da se razvode.

Privatni album

Pazinjanka Ivana Paris i Riječanin Dino Bubičić bili su među najljepšim, a činilo se i najskladnijim domaćim parovima, no bivša Miss Universe i Mister Hrvatske, koji su u listopadu 2020. trebali proslaviti deset godina braka, u lipnju su se razveli.

Ivana Paris 
Noel Leonid
Sinovi
Kastav
10.06.2019.

Sedma godina pokazala se kritičnom i za britansku pjevačicu Adele i njezinog supruga Simona Koneckija koji su odlučili krenuti svatko na svoju stranu. Čak koju godinu prije razvoda bili su u ozbiljnoj krizi i već su neko vrijeme prije objave i predaje papira živjeli odvojeno.

Picture Shows: Simon Konecki, Adele

June 24, 2015

British singer Adele and her boyfriend Simon Konecki spotted at the 2015 Glastonbury Festival in Somerset, England.


WORLDWIDE RIGHTS, Image: 251176025, License: Rights-managed, Restrictions: Non Exclusive
No Digital Rights Without Permission
Please Credit All Uses, Model Release: no, Credit line: Profimedia, FameFlynet UK
Profimedia, FameFlynet UK

Dvije godine nakon što je cijeli svijet saznao da je filmska producentica Livia Firth slavnog supruga Colina Firtha (59) prevarila sa svojim prijateljem iz djetinjstva, talijanskim novinarom Marcom Brancacciom, propao je i ovaj brak. Iako joj je Colin sve oprostio i pokušavali su spasiti svetu zajednicu, napori nisu urodili plodom te su se razišli u prosincu.

BGUK_1134759 - London, UNITED KINGDOM  -   Celebrities attend the World Premiere of 'The Mercy' held at the Curzon Cinema Mayfair, London.

Pictured: Livia Firth, Colin Firth

BACKGRID UK 6 FEBRUARY 2018, Image: 362451102, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Gotovo desetljeće zajedničkog života nisu uspjeli spasiti ni zvijezda nekada megapopularne serije 'Beverly Hills, 90210' Ian Ziering i njegova supruga Erin Ludwig. da se razvodi, glumac je objavio u studenom. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovo za nas teško razdoblje jer smo usredotočeni na ono što nam je najvažnije, a to su naša djeca", napisao je Ziering u izjavi za javnost. U braku s Erin dobio je dvije djevojčice - Mia ima osam, a Penna šest godina.

West Hollywood, CA - N Ian Ziering and his wife Erin Kristine Ludwig treat their kids Mia and Penna to lunch at Au Fudge restaurant in West Hollywood.
      December 6, 2016, Image: 307799362, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Pjevačica Fergie i glumac Josh Duhamel u veljači su objavili da već duže ne žive zajedno. Sada je pjevačica učinila korak više prema finaliziranju njihovog prekida i službeno podnijela zahtjev za rastavom braka.

EXCLUSIVE UKH

Stacy 'Fergie' Ferguson, Josh Duhamel
Fergie & Josh Duhamel at Family & Friends Night at STK Miami at Gansevoort South, Miami Beach, Florida, America - 02 Jan 2010, Image: 230047187, License: Rights-managed, Restrictions: EXCLUSIVE UKH, Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Fergie Duhamel i Josh Duhamel 2010. godine

Nakon skoro 15 godina braka, glumci Daniel Gillies i Rachael Leigh Cook odlučili su da više nisu jedno za drugo. Poznati "vampir" iz serije "The Originals" i zvijezda popularnog filma iz 90-ih "She’s All That" šokirali su fanove objavom na svojim Instagram računima. Odlučili su ostati u dobrim odnosima zbog djece.

Rachael Leigh Cook, Daniel Gillies
Paley Fest Featuring 'The Originals' Q&A Discussions, Los Angeles, America - 22 Mar 2014, Image: 235304090, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Glumica Christina Hendricks i glumac Geoffrey Arend putem Instagrama su u listopadu potvrdili navode o razvodu. Iako potišteni, navodno će ostati u dobrim odnosima, no zajedničku budućnost više ne vide.

PACIFIC PALISADES, CA - OCTOBER 06:  Geoffrey Arend and Christina Hendricks attend the 9th Annual Veuve Clicquot Polo Classic Los Angeles at Will Rogers State Historic Park on October 6, 2018 in Pacific Palisades, California.  (Photo by Jon Kopaloff/Getty Images,)
Getty Images,

Pjevačica Solange Knowles, sestra glazbene dive Beyonce, uspjela je gotovo cijelu godinu skrivati privatne probleme, a u veljači je priznala kako su se ona i suprug Alan Ferguson razveli. Nije iznijela razloge i drugog propalog braka koji ima iza sebe.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Solange has lunch with her husband, Alan Ferguson. The singer rocks printed pants, a purple jacket and hoop earrings this Sunday afternoon.

Pictured: Solange Knowles, Alan Ferguson



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 421950231, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Posljednji put su zajedno viđeni u ožujku ove godine

"Nakon mnogo, mnogo razgovora i dugog razdoblja kontemplacije, zaključili smo da nam bolje ide kao prijateljima, nego životnim partnerima", stajalo je u zajedničkom priopćenju Zooey Deschanel i Jacoba Pechenika koje su u svijet poslali u rujnu. "Ostajemo predani našem biznisu, našim vrijednostima, a najviše od svega našoj djeci. Hvala svima što poštujete našu privatnost u ovom teškom razdoblju", poručili su tada bivši supružnici.

Studio City, CA - Soon-to-be-wed lovebirds Zooey Deschanel and Jacob Pechenik dined out for lunch at Hugo's Restaurant in Studio City on Saturday, accompanied by a female friend. The 'New Girl' star tried to hide her rapidly growing baby bump behind a cobalt blue coat to no avail as she held hands with her producer fiancé.       March 21, 2015, Image: 230060936, License: Rights-managed, Restrictions: USA ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Eros Ramazzotti, 55-godišnji talijanski glazbenik, u srpnju se razveo od 24 godina mlađe supruge, modela Marice Pellegrinelli. Nakon deset godina ljubavi, pet godina braka te dvoje djece - molili su medije za mir i privatnost.

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JULY 13:  Singer Eros Ramazzotti and wife Marica Pellegrini look on prior to the 2014 FIFA World Cup Brazil Final match between Germany and Argentina at Maracana on July 13, 2014 in Rio de Janeiro, Brazil.  (Photo by Robert Cianflone/Getty Images)
Getty Images

Liam Hemsworth i Miley Cyrus u vezi su bili posljednjih deset godina, uz nekoliko pauza i prekida, a u braku su bili tek sedam mjeseci kad su u rujnu predali papire za razvod. Upoznali su se još 2009. godine na snimanju zajedničkog filma te se na setu i zaljubili. Ipak, o posljednjem prekidu su razgovarali mjesecima prije razvoda jer im je trebao predah.

MALIBU, CALIFORNIA - JUNE 06: (L-R) Liam Hemsworth and Miley Cyrus attend the Saint Laurent Mens Spring Summer 20 Show on June 06, 2019 in Paradise Cove Malibu, California. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)
Getty Images

Najpoznatiji po ulozi u filmu "Hellboy", glumac Ron Perlman razveo se supruge Opal Stone Perlman s kojom je u braku bio posljednjih 38 godina. Par je nemilu vijest objavio u studenom, a da su na klimavim nogama pokazalo se nakon što je pet mjeseci ranije Američki glumac uhvaćen u zagrljaju kolegice sa seta.

TORONTO, ON - SEPTEMBER 18:  Ron Perlman and Opal Stone Perlman attends the 'Stonewall' premiere during the 2015 Toronto International Film Festival at Roy Thomson Hall on September 18, 2015 in Toronto, Canada.  (Photo by Sonia Recchia/Getty Images)
Getty Images
Ron Perlman i supruga Opal Stone Perlman

Umjesto da slave srebrni pir, šef Amazona Jeff Bezos i njegova supruga odlučili su se razvesti nakon 25 godina braka i sve su potvrdili na Twitteru. "Želimo vas obavijestiti o promjeni u našim životima. Kao što naša obitelj i prijatelji znaju, nakon dugog razdoblja ljubavnog istraživanja i probne razdvojenosti, odlučili smo se razvesti i kroz život nastaviti kao prijatelji", napisao je najbogatiji čovjek na svijetu.

WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26:  (L-R) CEO of Amazon Jeff Bezos and  writer MacKenzie Bezos attend the Amazon Studios Oscar Celebration at Delilah on February 26, 2017 in West Hollywood, California.  (Photo by Jerod Harris/Getty Images)
Getty Images

Bivša republikanska kandidatkinja za potpredsjednicu SAD-a, Sarah Palin, svijetu je u rujnu otkrila da je saznala da je njezin suprug Todd Palin predao zahtjev za razvod dok je, kao i svaki drugi dan, provjeravala svoj e-mail.

PHOENIX - NOVEMBER 04:  Vice-presidential nominee Alaska Gov. Sarah Palin and husband Todd Palin walk out on stage during the election night rally at the Arizona Biltmore Resort & Spa on November 4, 2008 in Phoenix, Arizona. U.S. Sen. Barack Obama (D-IL) defeated Republican presidential nominee U.S. Sen. John McCain (R-AZ) by a wide margin in the election to become the first African-American U.S. President elect.  (Photo by David McNew/Getty Images)
Getty Images

Linker
19. travanj 2024 20:31