Fred Willard preminuo je u dobi od 86 godina
 ABC / Planet / Profimedia
Preminuo Fred Willard

Otišao omiljeni glumac iz hit serije: Prije dvije godine izgubio je voljenu suprugu i teško je to podnio

Glumac i komičar Fred Willard oduševljavao je svojim talentom do samog kraja. Otišao je mirno, u snu - u dobi od 86 godina. U seriji "Moderna obitelj" igrao je ulogu Franka Dunphyja.

Obožavani glumac Fred Willard, domaćoj publici najpoznatiji po ulozi u hit seriji "Moderna obitelj", preminuo je u dobi od 86 godina. Njegov glasnogovornik potvrdio je tužnu vijest za magazin People rekavši da je Willard otišao prirodnim putem, odnosno uslijed starosti. "Moj otac otišao je u tišini, u dobi od 86 godina. Radio je, aktivno živio i svih nas činio sretnima do samog kraja. Svi smo ga neizmjerno voljeli", rekao je Willard.

Mirno putuj svojoj Mary.

Od Freda Willarda oprostila se glumica Jamie Lee Curtis, čiji je suprug Christopher Guest posljednjih godina usko surađivao s preminulom glumcem. "Bili smo jako sretni što smo mogli svjedočiti njegovim sjajnim talentima", napisala je Jamie i dodala poželjela mu miran odlazak njegovoj supruzi Mary.

Naime, Fredova voljena supruga preminula je prije nešto manje od dvije godine, nakon što su u braku proveli 50 godina tijekom kojih su dobili kćer Hope. U seriji "Moderna obitelj" Fred Willard glumio je i pojavljivao se tijekom 11 sezona. 2010. godine zbog uloge u toj seriji zaradio je i nominaciju za Emmy.

Čitajte i:

Tragični odlazak obožavanog glumca: Saznao da je teško bolestan nakon što je postao otac

Došao je i taj trenutak: 'Moderna obitelj' oprostila se od gledatelja u čvrstom zagrljaju i suzama

Preminuo u potpunoj samoći. Glumac iz 'Ratova zvijezda' umro nakon zaraze koronavirusom

Linker
19. travanj 2024 08:23