Hanza Media
Aktivan raspored poznate glumice

Ana Gruica: Što radim idući mjesec?

Jedan od zabavnijih trenutaka hrvatske televizije u posljednje tri godine je show "Tvoje lice zvuči poznato", a jedna od osoba koja ga je učinila posebno uzbudljivim je šarmantna glumica Ana Gruica.

Splićanka koja je nakon uspješne manekenske karijere stekla diplomu Akademije dramskih umjetnosti te Kineziološkog fakulteta u Splitu svakom svojom novom transformacijom u showu "Tvoje lice zvuči poznato" otkriva nove talente. Vješto balansira između umjetničke glumačke karijere, aktivnog sportskog te obiteljskog života - Ana je majka malenog Marata Ivana kojeg je dobila u vezi s partnerom, piscem Hrvojem Šalkovićem. S obzirom na aktualnu sezonu popularnog showa čija se završna epizoda očekuje 28. svibnja, u raspored Ane Gruice umiješale su se i brojne zahtjevne probe za show. Zbog svih ovih razloga zanimalo nas je kako će izgledati njezin raspored za idući mjesec. Evo što nam je otkrila...

S obzirom na to da zbog raznih obaveza nisam mjesecima bila aktivna kako sam ranije navikla, pojavili su se određeni bolovi u leđima i nogama tako da namjeravam početi opet intenzivno trenirati. Navikla sam tijelo "zlostavljati" vježbama pa mi se čini da se počelo buniti i želi tretman nazad. U planu mi je iskoristiti proljeće - pojačati trčanje, planinarenje te biciklizam u odnosu na teretanu. U tom tonu namjeravam konačno svladati i rolanje. Živio nasip i Jarun!

U svibnju ću također posjetiti prijateljicu Iris Rajčić i njezinu malu slatku obitelji u španjolskom Las Palmas de Gran Canaria. Jedva čekam iskombinirati malo opuštanja, uživanja i istraživanja.

Iza mene je već šest mjeseci neprekidnog rada, snimanja serije "Prave žene", premijere u matičnom kazalištu GKM Split, zatim snimanja showa "Tvoje lice zvuči poznato", tako da svaku pauzu namjeravam u potpunosti posvetiti sinu Maratu. Skoncentrirane šetnje Sljemenom, Maksimirom, parkovi i priroda, to je ono što želim pokloniti sinu u njegovom prvom pravom proljeću.

Cabaret predstava "Splićanke" nastavljaju niz uspješnih gostovanja i naša mala karavana putuje prema Vinkovcima 18. svibnja kada ćemo nastupiti u sklopu programa Festivala Glumca. Svi se veselimo našoj maloj ekskurziji.

Zbog obaveza nisam imala vremena za kulinarske eskapade, a kako obožavam kuhati svibanj ću iskorisititi za nekoliko gozbi koje ću servirati svojim zaboravljenim prijateljima.

Kako sam oduvijek ambiciozna, tako sam i u ovom intervjuu jer i ptica na grani vidi da nema više prostora za nešto. No, vjerujem da mogu ubaciti još koju knjigu za pročitati. Čeka me cijela hrpa Šalinih preporuka.

Linker
19. travanj 2024 13:51