Željka Klemenčić, David Skoko, Marijana Perinić i Sanja Doležal
 Foto: Livio Andrijic
Ženske priče

Marijana Perinić je na 'lipo' dijeti: 'Pet kila manje i ništa od uskrsnih delicija za mene'

Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom je izdanju humanitarne Ženske priče ugostila prave znalce na području kuhanja: Sanju Doležal, Željku Klemenčić i Davida Skoku. Tema razgovora bile su uskrsne delicije, a nikome nije promaknulo ni to da Marijana ima novu, vitkiju liniju...

'Na liposukcijskoj sam dijeti i uspjela sam skinuti pet kilograma', prišapnula nam je Marijana Perinić na samom početku showa, da bi se nakon dvosatnog razgovora o hrani požalila da za nju od svih tih slasnih uskrsnih delicija neće biti ništa, jer je na liposukcijskoj dijeti i ne želi pokvariti uspjeh - već je skinula pet kilograma! Dijeta je to koju je primijenila i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, a temelji se prvenstveno na povećanom unosu zdravih masti i proteina.

Sanja Doležal je pak u dvosatnom razgovoru s komičarkom otkrila omiljene recepte te je govorila o kasnovečernjem kuhanju za svoje najbliže, uz savjet da je najljepše kuhati uz čašu vina i ples na raspaljenu glazbu. Sanja je veliki hedonist i gurman koji nikako ne voli slatko, ali zato uživa u blagodatima svog vrta u kojem se može pronaći pregršt namirnica za njen gušt.

Promo
Marijana Perinić, Sanja Doležal, David Skoko, Željka Klemenčić

Publiku je oduševio i David Skoko, jedan od najrenomiranijih hrvatskih kuhara poznat po brojnim TV emisijama i osobito zadnjoj na 24 Kitchen. Već 19 godina uspješno vodi obiteljski restoran Batelina u Istri u kojem se serviraju isključivo obiteljski specijaliteti na bazi ribe. Kad je Sanja Doležal rekla da se itekako primijeti je li nešto skuhala žena, ili muškarac, jer žena u to ipak unese emocije, Skoko se nadovezao i nasmijao publiku: 'Kad su moja majka i punica, koje su sa mnom radile 16 godina, otišle u zasluženu mirovinu, morao sam zaposliti četiri muškarca na njihovo mjesto'. Rekao je i da rad u kuhinji stresan te da mu se dogode nepredvidljive situacije kad mu obrok ne uspije.

16042019., zagreb., Sax.
Zenske Price.
Na fotografiji: Zeljka Klemencic, David Skoko, Marijana Perinic i Sanja Dolezal.
Foto: Livio Andrijic
Foto: Livio Andrijic

Željku Klemenčić, urednicu i novinarku, publika najbolje pozna kao članicu žirija emisije „Tri, dva, jedan-kuhaj!, a danas uređuje svoj magazin Mrvica, piše kuharice, osmišljava recepte, priprema hranu te se bavi food stylingom. Velika je pobornica prirodno uzgojenih namirnica, zbog čega se i sama počela baviti poljoprivredom, a kao rođena Slavonka priznaje da u kući uvijek ima kulena i čvaraka.

Sanja Doležal, Marijana Perinić, David Skoko, Željka Klemenčić

Talk show ima humanitarni karakter - sav prihod od ulaznica doniran je Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Voditeljica Marijana Perinić još je jednom naglasila važnost redovnog pregleda dojke te apelirala na osvješćivanje žena kako upravo dolazak liječniku na vrijeme može spasiti život.

Linker
20. travanj 2024 00:21