Jelena Perić
 Instagram / Jelena Perić
Srećom, sve je dobro završilo

Najpoznatija hrvatska influencerica prošla kroz muku tijekom trudnoće: 'Prošla sam pet dana agonije'

Influencerica Jelena Perić na svijet je u veljači donijela dječaka Tea. Iako joj je porod bio sjajan, trudnoća joj je donijela niz problema zbog kojih je tjedne pred porod provela u bolnici.

Slavna hrvatska influencerica i vizažistica Jelena Perić, poznatija i kao hrvatska Kim Kardashian, nedavno je na svijet donijela prvo dijete - dječaka Tea. Ponosna mama ne skriva sreću na društvenim mrežama, s partnerom Igorom Bubnjićem jedva je dočekala roditeljsku ulogu. No, put do roditeljstva nije bio jednostavan. Svoje iskustvo podijelila je na svom novom - YouTube kanalu na hrvatskom jeziku. Do sada je imala kanal isključivo na engleskom, kako je to govorno područje u kojem se prvom probila. Sada je došao trenutak da dio pozornosti da i domaćem tržištu.

To utječe na ženu općenito. Nisam se osjećala dobro.

"Moja trudnoća nije bila jednostavna. Nije bila teška, no imala sam komplikacije pri kraju trudnoće", počela je Jelena svoju ispovijest i prisjetila se kako je pri samom početku imala mučnine zbog kojih je jela isključivo tijesto te dobila na kilaži više nego što je trebala. "Imala sam privatnih stvari, baka mi je preminula, bio mi je to užasan stres. Pri kraju trudnoće su krenuli zapravo problemi. U 32. tjednu trudnoće dobila sam trudove, a da nisam bila niti svjesna da su to trudovi", priča Perić.

Bubrežni kamenac u pri kraju trudnoće

Zbog njih je u konačnici završila u bolnici, gdje su je liječnici odlučili zadržati. Zaustavili su porod koji je tada krenuo u 32. tjednu trudnoće, dobila je i injekciju za pluća njezine bebe i tablete koje su zaustavile trudove. "Smjestili su me u sobu, odlučili su me držati pod kontrolom. Bila sam u bolnici dva tjedna. Nažalost, dobila sam bubrežne kamence ili pijesak, prošla sam pet dana agonije. Dan danas ne znam boli li gore porod ili bubrežni kamenac", otkrila je influencerica. "Najgora bol koju sam u životu osjetila, ta bol traje 24 sata dnevno, ne staje".

Sam porod na kraju je prošao sjajno.

Zbog lijeka koji je dobivala Jeleni je čak i vid u jednoj fazi oslabio. Srećom, nakon nekoliko dana bolovi su se smirili, a na strogo mirovanje poslana je kući. Međutim, brzo je stigla nazad u bolnicu. Trudovi su je uhvatili kod kuće, a onda je stigla u bolnicu i nakon nekoliko dana na svijet je donijela svog dječaka. Uz nju je bio i partner Igor Bubnjić. Uz epiduralnu anesteziju lakše je podnijela porođajne muke, čak je, kaže, pojela i četiri peciva za vrijeme porođaja. "Porod je trajao sveukupno pet sati", dodala je Jelena. Kada je Teo stigao, kaže, preplavili su je osjećaji za koje nije ni znala da postoje. "To mi je bio najljepši dan u životu", zaključila je poznata mama.

Čitajte i:

Hrvatska Kim Kardashian razljutila fanove fotografijom sina: 'Valjda ja odlučujem za sebe i njega'

Stigao sin: Nogometaš i Hrvatica s 1,1 milijun followera postali roditelji

Žena s milijun followera - Jelena Perić: Samo jedna poznata Hrvatica uvijek je besprijekorno našminkana

Linker
25. travanj 2024 21:55