Peter i Autumn Phillips
 Getty Images
Novi drama u kraljevskoj obitelji

Bivša hostesa ostavlja unuka kraljice Elizabete II: 'Ovo uopće nije očekivao, smatrao je da ima savršenu obitelj. U potpunom je šoku'

Autumn Phillips želi razvod nakon 12 godina braka kojeg je provela s Peterom Phillipsom, voljenim unukom kraljice Elizabete II. On je u potpunoj nevjerici.

Najstariji unuk kraljice Elizabete II razvodi se nakon 12 godina braka. Peter, sin princeze Anne i njezinog prvog supruga Marka Phillipsa, navodno je u potpunom šoku jer ga je supruga Autumn obavijestila da želi razvod nakon 12 godina braka. Prijatelj para izjavio je za Sun da je Peter mislio da je sretno oženjen i da ga je njezin zahtjev potpuno šokirao.

Spekulira se da se Autumn nakon razvoda želi vratiti u Kanadu, odakle je rodom i da sa sobom želi povesti kćerkice Savannah i Islu, koje imaju dvojno državljanstvo.


Dodatni motiv

Navodi se i da joj je dodatni motiv za odlazak bio nedavni Megxit, tijekom kojeg su se princ Harry i Meghan Markle odlučili nastaviti život u Kanadi, daleko od kraljevske obitelji. Nova je ovo i teška vijest iz kraljevske obitelji, sve je počelo s pedofilskim skandalom princa Andrewa, a nastavilo s odlaskom Harryja i Meghan.

LONDON, ENGLAND - JUNE 10: Autumn Phillips and Peter Phillips leave after a service of thanksgiving for Queen Elizabeth II's 90th birthday at St Paul's cathedral on June 10, 2016 in London, United Kingdom. (Photo by Stefan Rousseau - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
Peter i Autumn Phillips

Kraj ovo braka bit će posebno težak za kraljicu koja je jako bliska s Autumn. 'Peter ovo uopće nije očekivao. Smatrao je da ima savršenu obitelj, u potpunom je šoku', rekao je Peterov prijatelj i dodao da su se nakon 12 godina braka navodno jednostavno udaljili.


Nemaju kraljevske titule

Inače, Peter i Autumn ne primaju novac poreznih obveznika u Velikoj Britaniji, rade i nemaju kraljevske titule. Bila je to odluka princeze Anne koja je svog sina i svoju kćer Zaru odlučila držati dalje od svega pa im nije dala kraljevske titule.

Princeza Anne tom je odlukom svojoj djeci htjela priuštiti što više slobode, one koju prinčevi William i Harry nisu imali. Uspjela je u svom naumu, Peter je diplomirao i zaposlio se nakon studija kao menadžer.

Svoju suprugu upoznao je tijekom poslovnog putovanja, Autumn je bila nesvjesna da je on zapravo unuk kraljice Elizabete.

Romantična ljubavna priča 2008. godine zaključena je brakom, a potom i s dvije djevojčice. Djevojka koja je tada radila kao hostesa, postala je članicom britanske kraljevske obitelji. Činilo se kao filmska priča koja će trajati zauvijek, no nažalost, nemaju sve bajke sretan kraj.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:  Peter Phillips and wife Autumn Phillips arrive at St George's Chapel at Windsor Castle before the wedding of Prince Harry to Meghan Markle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Gareth Fuller - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
Peter i Autumn Phillips

Linker
10. travanj 2024 04:20