Ben Stansall / PA Images / Profimedia
iscurio novi podatak

Čista romantika: Otkriveno je na koju su pjesmu Meghan i Harry plesali prvi svadbeni ples

Dok njihovi vršnjaci biraju popularne pjesme iz filmova i hitove Eda Sheerana i Johna Legenda, Meghan i Harry bili su puno originalniji...

Prije nego ih je slomio pritisak slave, činilo se da Meghan Markle i princ Harry žive san.

Lijepa američka glumica i vragolasti, ali obožavani princ Harry, djelovali su poput princa i princeze iz neke moderne bajke, a njihovo je vjenčanje bilo jedno od najljepših u povijesti britanske kraljevske obitelji.

O raskošnom vjenčanju, koje se 2018. godine odvilo u Windsoru, doznali smo sve i svašta, od popisa dizajnera zaslužnih za vjenčanicu i haljine celebrity uzvanika pa sve do okusa torte kojom su Harry i Meghan počastili najbliže uzvanike.

Prince Harry and Meghan Markle, Duke and Duchess of Sussex, during the Carriage Procession of their wedding in Windsor, Berkshire, UK.,Image: 372373666, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except The Netherlands and Germany ***, Model Release: no, Credit line: DPPA / ddp USA / Profimedia
DPPA / ddp USA / Profimedia

Ipak kraljevska biografija 'Finding Freedom' otkriva još neke detalje koji su nam dosad bili skriveni, poput izbora pjesme koju su princ i glumica odabrali za svoj prvi ples.

Za razliku od njihovih vršnjaka koji najčešće biraju popularne balade Eda Sheerana i Johna Legenda, Harry i Meghan odlučili su se za klasičniji pristup pa su pred obitelji i prijateljima zaplesali na romantičnu pjesmu iz šezdesetih.

Kako otkriva knjiga koju su napisali Omid Scobie i Carolyn Durand, riječ je o pjesmi "I'm in Love", pjevača Wilsona Picketta, popularnog R&B izvođača iz Alabame.

U Pickettov glazbeni opus ulaze i hitovi 'In The Midnight Hour' i 'Mustang Sally.

Poslušajte predivnu pjesmu uz koju su slavni supružnici uplovili u brak!

Čitajte i...

Kraljevske šogorice Meghan i Kate: Nikad nisu postale prijateljice, a nova knjiga otkriva i zašto

Knjiga koja će uzdrmati britanski dvor: Meghan i Harry su bijesni i tvrde da nisu imali veze s njom

U šoku: Meghan i Harryja non-stop bockaju tabloidi, ali ovo je kap koja je prelila čašu

Linker
25. travanj 2024 01:37