face to face / Face to Face / Profimedia
PET GODINA JE STARIJI OD NJENOG OCA

Dva mjeseca je skrivala zaruke: Nećakinja princeze Diane vjenčat će se za 32 godine starijeg milijunaša

Nakon što je svoju vezu dugo skrivala, Lady Kitty Spencer, nećakinja princeze Diane, otkrila je da je spremna vjenčati se za milijunaša Michaela Lewisa koji je pet godina stariji od njezinog oca.

Tek su sad otkriveni planovi Lady Kitty Spencer (29) da se vjenča za modnog tajkuna Michaela Lewisa (60), iako je još početkom studenog viđena s velikim dijamantnim prstenom za koji su mnogi odmah posumnjali da je zaručnički.

London, UNITED KINGDOM  - *EXCLUSIVE*  - *NO UK ONLINE SITES - NOT AVAILABLE FOR DAILY MAIL ONLINE*

Lady Kitty Spencer engagement: Princess Diana’s niece spotted wearing diamond ring in unearthed snaps from November 2019. It has recently been revealed that the 29 year old has got engaged to £80 million fashion tycoon Michael Lewis who is 32 years older than her. She went to the hairdressers in Chelsea.

PICTURED 13 NOVEMBER 2019

*STRICTLY NOT AVAILABLE FOR ANY SUBSCRIPTION DEALS*

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 490945677, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN AUSTRALIA, AUSTRIA, GERMANY, SWITZERLAND, Model Release: no, Credit line: MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Prije dva mjeseca uhvaćena je s dijamantnim prstenom

Izvor je otkrio za Daily Mail da se par zaručio prije Božića, a sada je Lady Kitty rekla svojoj majci i ostatku obitelji koji njezinog zaručnika obožavaju jer je zatajan i vrlo skroman unatoč svom bogatstvu koje ima. Michael Lewis, koji je pet godina stariji od oca svoje djevojke Earla Spencera, ima troje djece i već je bio u braku: 1985. godine vjenčao se s Leolom koja je tada potpisala predbračni ugovor. Nije poznato hoće li Kitty učiniti isto, kao što nema komentara niti na to hoće li postati židovka zbog budućeg supruga.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 21: Kitty Spencer attends the Ermanno Scervino show at Milan Fashion Week Spring Summer 2020 on September 21, 2019 in Milan, Italy. (Photo by Christian Vierig/Getty Images for Ermanno Scervino)
Getty Images for Ermanno Scervin

Par je svoju vezu obznanio javnosti u svibnju prošle godine kada su zajedno prošetali New Yorkom, a cijelo ljeto su proveli zajedno u njegovoj vili u Londonu, koja je procijenjena na 19 milijuna funti, dok on navodno vrijedi oko 80 milijuna funti.

MELBOURNE, AUSTRALIA - NOVEMBER 05: Lady Kitty Spencer attends the Melbourne Cup Day at Flemington Racecourse on November 05, 2019 in Melbourne, Australia. (Photo by James Gourley/Getty Images)
Getty Images

Prije veze s 32 godine starijim Michaelom, Lady Kitty je četiri godine bila u vezi s talijanskim magnatom za nekretnine Niccolom Barattierijem di San Pietrom, koji je isto tako bio značajno stariji od nje.

Linker
15. travanj 2024 06:27