BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Otkrivena tajna

Meghan svojom blistavom pojavom u Londonu poslala snažnu i ganutljivu poruku punu ljubavi

Tajna koja se nalazi ugravirana na zlatnom komadu nakita, pokazuje nježnu stranu donedavne vojvotkinje, a i dalje kraljice prinčevog srca.

Prvi posjet slavnog para Velikoj Britaniji, nakon što su Meghan Markle i princ Harry proglasili 'neovisnost' od kraljevske obitelji, prolazi pod budnim povećalom javnosti. Gleda se na svaki njihov detalj, osmijeh i gestu. Pa ipak, mediji su zaključili da Meghan zrači radošću i pozitivom, kakva dugo nije viđena kod nekadašnje glumice, zvijezde serije 'Suits'.

Tome u prilog ide i jedan detalj koji je bivša vojvotkinja od Sussexa 'prošetala' ulicama Londona. Za posjet izložbi postavljenoj u National Theatreu Meghan je odjenula bijelu kombinaciju koju je upotpunila decentnom zlatnom ogrlicom sa skrivenom porukom. Na tankom zlatnom lančiću visi maleni privjesak i riječi pune ljubavi.

Ogrlica bi prošla sasvim nezapaženo da ju njezina dizajnerica Sophie Lis nije pokazala na Instagramu. Komplet je nazvala 'Ljubavni privjesak', a kreatorica nakita je, uz Meghaninu sliku, i objasnila što se krije na tom okruglom visuljku oko njezina vrata.

Tajna poruka oko vrata

Ugravirane riječi na francuskom jeziku referiraju se na stih francuskog pjesnika iz 19. stoljeća Rosemonde Gérarda. U slobodnom prijevodu:

"Svaki dan volim te sve više, više nego jučer, manje nego sutra".

Odatle i simboli koje je dizajnerica osmislila - iza dijamantnog znaka za plus slijede riječi "Qu'hier" (jučer ), nakon čega dolazi minus od rubina i riječi "Que Demain" (sutra).

Nije poznato je li ovaj komad nakita poklon od princa Harryja ili je možda posveta njezinom novom životu majke s posvetom za sina Archieja, što god od toga bila istina, ovaj decentni komad nakita sigurno pokazuje Meghaninu nježnu stranu.

Pročitajte i:

Linker
20. travanj 2024 03:59