Princ Harry stigao u Kanadu
 Cosmo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
sreća je bila na licu

Napustio život kakav je poznavao: Princ Harry stigao supruzi i sinu u Kanadu, sav sretan pohrlio im u zagrljaj

Dva sata prije nego će otkucati ponoć, princ Harry zakoračio je u ponedjeljak u novi život. Izgledao je sretno, kao da jedva čeka vidjeti i zagrliti suprugu i njihovog sina.

Dva sata prije nego će otkucati ponoć, princ Harry zakoračio je u ponedjeljak u novi život. Izgledao je sretno, kao da jedva čeka vidjeti i zagrliti suprugu i njihovog sina.

Meghan Markle već danima uživa u Vancouveru gdje vrijeme provodi sa svojim sinom, prijateljima, kućnim ljubimcima. Ležerna izdanja, priroda i šetnje... Vojvotkinja je konačno došla na svoje, a sada sreći neće biti kraja - pridružuje joj se i suprug. Naime, princ Harry (35) stigao je u Victoriju letom iz Londona i sada će konačno biti uz svoju malu obitelj.

Vrijeme će provoditi u vili u kojoj su proveli blagdane, a u kojoj posljednja dva mjeseca većinski boravi Meghan Markle (38). Prije nego što se Harry zaputio prema Kanadi, odradio je nekoliko sastanaka kako bi se u idućim danima mogao što više posvetiti supruzi i sinu.

I kao što je Harry nastavio sa svojim životom nakon Megxita, tako je nastavila i kraljevska obitelj. Vojvotkinja Kate i princ William održali su svečano primanje u Buckinghamskoj palači, a princ Charles otkrio je da će pomoći financijski Harryju i Meghan, iako će zbog toga možda čak morati zagrabiti i u nasljedstvo kralja Georgea VI.

Sidney, CANADA  - Prince Harry spotted for the first time as he arrives in Victoria, BC to meet up with his wife Meghan Markle.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 493913195, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Cosmo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Cosmo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Princ Harry stigao u Kanadu

Unatoč svemu kroz što je prošao, kada je Harry kasno sinoć izašao iz aviona i približio se svojoj obitelji, imao je široki osmijeh na licu. Čini se da je osjetio pravo olakšanje.

Prije nego što je otišao, Harry je na humanitarnoj večeri u organizaciji Sentebalea, otkrio dio razloga povlačenja. 'Mogu zamisliti što ste sve slušali i možda čitali u proteklim tjednima. Zato želim da istinu čujete od mene, koliko je s vama mogu podijeliti - ne kao princ ili vojvoda, već kao Harry. Uvijek ću gajiti najdublje poštovanje prema baki, mom vrhovnom zapovjedniku. Nadali smo se da ćemo moći i dalje služiti Kraljici, Commonwealthu i mojim vojnim udruženjima, ali bez javnog novca. To je nažalost nemoguće. Pomirio sam se s time, znajući da to neće utjecati ni na mene kao osobu ni na moju odanost', rekao je Harry prije nego što je napustio Veliku Britaniju i život kakav je dosad znao.

Victoria, HI  - Prince Harry, the Duke of Sussex arrives in Victoria, Canada to join his wife Meghan Markle, the Duchess of Sussex after the couple announced their intention to step back from Royal life and duties amidst intense media scrutiny. Meghan Markle arrived in Canada last week and has seemingly settled back happily into civilian life with the couple's son, Archie.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 493924699, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Princ Harry stigao u Kanadu

Linker
26. travanj 2024 20:34