Getty Images
nova odluka

Neće slaviti s kraljicom: Meghan i Harry ovom su odlukom dodatno 'uzburkali vode'

Britanska kraljevska obitelj tradicionalno provodi Božić u Sandringhamu, a ove godine vojvode o Sussexu neće biti prisutni. On i supruga Meghan za praznike imaju drugačije planove.

Nije poznato što kraljica Elizabeta II. misli o tome, no ako i je uvrijeđena, neće to pokazati, smatraju britanski mediji. Vojvode od Sussexa službeno su joj priopćili da ove godine neće provesti Božić na tradicionalnom okupljanju, već da im je potrebno vrijeme da napune baterije.

"Potrebno im je neko vrijeme da budu sami, napune baterije i razmisle o planovima za sljedeću godinu", komentirao je izvor blizak palači odluku Harryja i Meghan Markle, a kako će provesti blagdane još uvijek nije poznato.

LONDON, ENGLAND - JUNE 08: Meghan, Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex arrive at Trooping The Colour, the Queen's annual birthday parade, on June 08, 2019 in London, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

"Božić u Sandringhamu može biti veoma stresan pa možda ne žele tome izlagati svog sina Arcieja dok je još malen", kazala je kraljevska biografkinja Ingrid Seward. Kraljica je vjerojatno malo povrijeđena, no sigurno to neće pokazati - nadodala je biografkinja. Za princa Harryja ovo će biti drugi put da će propustiti Božić s obitelji, napravio je to samo 2012. godine kada je služio vojni rok u Afganistanu.

AYLESFORD, ENGLAND - NOVEMBER 06: Queen Elizabeth II during a visit to the Royal British Legion Industries village to celebrate the charity's centenary year on November 06, 2019 in Aylesford, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Inače, nagađalo se kako će Harry i Meghan svog sinčića odvesti "preko bare", do druge bake, Meghanine majke Dorie Ragland, za vrijeme Dana zahvalnosti, no i da će se do Božića vratiti u Veliku Britaniju, no neki smatraju kako će Božić provesti u SAD-u.

Ova vijest dodatno je uzburkala nagađanja o narušenom odnosu Harryja i princa Williama. "Neizbježno je da se događaju nesuglasice. Ali mi smo braća, uvijek ćemo biti braća. Trenutno smo na različitim stazama života.", komentirao je nedavno Harry navode o lošim odnosima s bratom.

Linker
20. travanj 2024 08:36