Princ Harry i Meghan Markle
 MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Trump ima stav

'Neka sami plate!': Hladni tuš Meghan i princu Harryju nakon selidbe u SAD

Meghan Markle i princ Harry navodno su se doselili u Los Angeles. Predsjednik Trump nije propustio osvrnuti se na njihov dolazak, rekavši da im Amerikanci neće plaćati osiguranje.

Britanski princ Harry i njegova supruga Meghan odbrojavaju sate do trenutka kada će prestati biti aktivni članovi kraljevske obitelji. Dužnosti su odradili i istekom 31. ožujka, par će početi novi, svjetovni život. Odlučili su ga, čini se, ipak nastaviti u SAD-u, a ne Kanadi. Donedavno se smatralo da će Harry i Meghan sviti obiteljsko gnijezdo u Kanadi u kojoj je Meghan dugo boravila dok je snimala seriju "The Suits", no odabir je ipak pao na Los Angeles.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ne planiraju tražiti od američke vlade zaštitu.

"Dobrodošlicu" im je na svoj način zaželio i predsjednik SAD-a Donald Trump. U nedjelju je na Twitteru napisao da Amerikanci neće plaćati njihovu zaštitu ako se odluče boraviti u toj zemlji. "Sad su napustili Kanadu i preselili se u Sjedinjene Države, ali SAD neće plaćati njihovo osiguranje. Neka sami plate!", napisao je Trump.

Meghan Markle, Duchess of Sussex, tells the story of Elephant. The new Disney Nature film that can be seen on Disney plus from April 3. Meghan Markle and Prince Harry. Duke and Duchess of Sussex with their son Archie here on archive photos.
26 Mar 2020
 The new Disney Nature film that can be seen on Disney plus from April 3. Meghan Markle and Prince Harry. Duke and Duchess of Sussex with their son Archie here on archive photos., Image: 509905731, License: Rights-managed, Restrictions: NO Netherlands, Model Release: no, Credit line: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Meghan Markle i princ Harry

Slavni par je putem svoje glasnogovornice otkrio da ne planiraju tražiti američku zaštitu te da će imati privatno financiranu i organiziranu zaštitu. Posljednjih mjeseci Meghan i Harry živjeli su na otoku Vancouveru u Kanadi. Ipak, Los Angeles je logičnija baza para. Nekadašnjoj glumici taj grad je dom, tamo je odrasla i u njemu još uvijek živi njezina majka.


ČITAJTE I:

Linker
17. travanj 2024 09:48