Getty Images
spremni za blagdane

Novi blagdanski portret monegaške obitelji je tako šik: Čak i uvijek suzdržana princeza ima osmijeh na licu

Tužan pogled i lice bez smješka kao da su kroz godine postali zaštitni znak monegaške princeze Charlene, ali na novom obiteljskom portretu pokazala je tračak vedrine.

Monegaški par Albert II. i princeza Charlene objavili su uoči Božića novi obiteljski portret. Princ Albert II. (61) i njegova dvadeset godina mlađa supruga fotografirali su se ispod obiteljskog grba u kući obitelji Grimaldi čija povijest traje preko 700 godina sa svojm neodoljivim četverogodišnjim blizancima princom Jacquesom i princezom Gabriellom.

Aktualni je knez Monaka dugo vremena odolijevao bračnim vodama, no susret s olimpijskom plivačicom ga je očarao te je odmah poželio sagraditi obiteljsko gnijezdo.

Novi portret princa Alberta i princeze Charlene s blizancima Jacquesom i princezom Gabriellom fotografirao je Eric Mathon. Slavni par stoji ispod obiteljskog grba koji ima napis Deo Juvente (Uz božju pomoć), a fotografiju su objavili na svojim društvenim mrežama.

Princ nosi sivo odijelo, dok je njegova supruga odjenula dugu modru haljinu s faldicama. Princ Jacques nosi plavo odijelo, a njegova sestra Gabriella bijelu čipkastu haljinu. Roditelji drže za ruku svoje mališane, a koliko su sretni zbog blizanaca pokazuje osmijeh na licima. Njihov portret prodavat će se u trgovinama, a sva zarada donirat će se u dobrotvorne svrhe.

Dugogodišnji neženja sin je američke glumice Grace Kelly i monegaškog princa Rainiera, a s mladom plivačicom u vezi je od 2006. godine, kada su na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu prvi puta viđeni zajedno. I princ Albert je, poput svoje supruge bio olimpijac. Naime, pet puta je u bobu nastupio za svoj Monako na Zimskim olimpijskim igrama.

Linker
23. travanj 2024 19:49