Getty Images
Učenici boravili u Italiji

Panika u kraljevskoj obitelji zbog koronavirusa! Izolirani učenici škole koju pohađaju princ George i princeza Charlotte

Princ George i princeza Charlotte poslani su kući, svi učenici privatne škole koju pohađaju poslani su u kućnu izolaciju jer se pojavila sumnja na koronavirus u školi.

Koronavirus promijenio je svakodnevni život mnogih, a tako i članova britanske kraljevske obitelji. Privatna škola koju pohađaju princ George i princeza Charlotte poslala je učenike kući kako bi bili u izolaciji, a sve nakon što je četvero učenika škole 'Thomas Batters' testirano na koronavirus. Čekaju se rezultati, a dotad nitko ne ide u školu. Diljem Velike Britanije širi se strah od virusa i kaosa koji bi nastaje zbog njega pa je već 13 škola diljem te zemlje zatvorilo vrata.

U Italiju na skijanje

Strah je time veći jer su mnogi učenici i profesori boravili u Italiji na skijanju, a nakon toga imaju simptome poput kašlja i glavobolje. Nakon putovanja sjevernom Italijom, dvoje djece u školu se vratilo sa simptomima sličnima gripi. Britanci se boje da će im aranžmani koje su uplatili za skorašnje uskršnje praznike propasti ako se širenje virusa nastavi. Bojazan od putovanja sve je veća.

London, UNITED KINGDOM  - Duke Of Cambridge, Prince William and Catherine Duchess of Cambridge leaving The Noel Coward Theatre in London after attending the charity performance of 'Dear Evan Hansen' in London. Catherine Duchess of Cambridge was wearing a black boucle dress by Eponine London and Jimmy Choo Romy pumps.

BACKGRID UK 25 FEBRUARY 2020, Image: 501057468, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: CRYSTAL PIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
CRYSTAL PIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Kate Middleton

Kraljevskoj obitelji drame ne nedostaje ni bez koronavirusa

I dok se cijela Europa prilagođava na novonastalu situaciju, kraljevskoj obitelj ni bez koronavirusa ne nedostaje drame. Pokušavaju život nastaviti bez princa Harryja i Meghan Markle u obitelji, no jasno je da ih cijela situacija i dalje potresa. Ipak, javno ih ne spominju i situaciju ne komentiraju. Kate Middleton nedavno je, pak, progovorila o strahovima koje je imala kada je dobila djecu, a sve za podcast 'Sretna majka, sretno dijete'.

'Dovoditi u pitanje vlastite odluke, vlastito mišljenje i sve te stvari, to počinje čim dobiješ dijete. Potpuno sam podcijenila utjecaj i promjenu koju je to unijelo u naš život', rekla je Middleton u podcastu, dodajući da svi oni koji se oko toga ne brinu - zapravo lažu. Dok se Middleton tako bavi pitanjima mladih majki i djece kojima treba pažnje i ljubavi unutar obitelji, njezin svekar princ Charles planira put u naše susjedstvo. Naime, trebao bi stići tijekom 17. i 18. ožujka u BiH, a ključi dio posjeta bit će posjet Memorijalnom centru u Srebrenici povodom obilježavanja 25. godišnjice genocida.

LOUGHBOROUGH, UNITED KINGDOM - FEBRUARY 11: Prince William, Duke of Cambridge, Prince Charles, Prince of Wales, Catherine, Duchess of Cambridge and Camilla, Duchess of Cornwall arrive at the Defence Medical Rehabilitation Centre, Stanford Hall on February 11, 2020 in Loughborough, United Kingdom. Known as ‘DMRC Stanford Hall’, the centre is operated by the MOD and began admitting patients in October 2018. They deliver in-patient and residential rehabilitation to serving members of the Armed Forces. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images
Kate Middleton i princ William

Linker
20. travanj 2024 15:19