Getty Images
otkrio bez premišljanja

Princ Harry je sasvim siguran koliko djece želi s Meghan

Meghan Markle bila je gostujuća urednica u rujanskom izdanju britanskog magazina Vogue kao prva članica kraljevske obitelji koja se u tome okušala, a suprug, princ Harry pomogao joj u tome te i sam odradio jedan intervju. U jednom trenutku njegov razgovor s primatologinjom Jane Goodall okrenuo se prema razmišljanjima vojvode od Sussexa te je iznio svoje mišljenje o tome koliko bi djece želio u životu i zašto.

I dok se naveliko šuška da bi Harryjev brat i šogorica, princ William i Kate Middleton nakon troje djece što skorije voljeli imati još jedno, princ Harry razmišlja drukčije. Pomažući uređivati prestižni magazin Vogue svojoj supruzi Meghan Markle, tijekom razgovora s 85-godišnjom primatologinjom i velikom zaštitnicom čimpanza i općenito prirode, Jane Goodall, otkrio je da je promijenio pogled na svijet otkako je u svibnju postao otac malenog Archieja i da ne želi više od dvoje djece.

WOKINGHAM, ENGLAND - JULY 10: Prince Harry, Duke of Sussex, Meghan, Duchess of Sussex and Prince Archie Harrison Mountbatten-Windsor attend The King Power Royal Charity Polo Day at Billingbear Polo Club on July 10, 2019 in Wokingham, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Kad su se dotakli klimatskih promjena i činjenice da bismo mogli dokrajčiti prirodne resurse, Goodall je rekla: 'To je zastrašujuće, zar ne? Osobito sada kad si dobio dijete'. Tada je Harryja upitala koliko se njegov pogled na svijet promijenio otkako je dobio vlastito dijete, a on je odgovorio: 'Mnogo sam ljudi upoznao i imao sam priliku posjetiti prekrasna mjesta na Zemlji. Uvijek sam osjećao posebnu povezanost s prirodom. No, sada na sve gledam drugačije, nema sumnje, iako sam i prije razmišljao u stilu 'Ovo nam je mjesto posuđeno i to što smo inteligentna bića koja evoluiraju, trebali bismo biti sposobni ostaviti nešto bolje za buduće generacije. Uvijek sam htio raditi sve što će doprinijeti boljitku svijeta, i prije nego sam dobio dijete i prije nego sam se nadao da ću ih dobiti još... Tada ga je dr. Jane prekinula i rekla: 'Ali ne previše!', nasmijala se, a na to je princ odgovorio: 'Dvoje maksimalno!'.

I dok je Harry odradio intervju s Jane Goodall, Meghan je odlično odradila razgovor s bivšom prvom damom SAD-a, Michelle Obamom. "Biti gostujuća urednica ovog izdanja bilo je inspirativno, poučno i zahvalna sam na ovoj prilici. Nakon sedam mjeseci rada, sretna sam što mogu s vama podijeliti ovo što smo stvorili. Hvala svima koji su me podržali i hvala Edwardu na ovoj prilici", napisala je Meghan svoje dojmove na službenom Instagram profilu.

Linker
10. travanj 2024 11:55