Getty Images
za rastopiti srca

Princ u opuštenom izdanju: William i Kate poželjeli sretan Božić uz neviđenu obiteljsku fotku

Dan nakon božićne čestitke vojvoda od Sussexa, stiže i ona koju putem društvenih mreža šalju vojvode od Cambridgea.

Nije tajna da vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton uživa u fotografiji, a da je talentirana jasno je iz njezinih radova. Jedna od divnih fotografija je ona privatna koju do sada nismo vidjeli, a kraljevskoj je obitelji poslužila kao blagdanska čestitka za sve Twitter pratitelje.

Kate je ulovila obiteljsku ljubav i emociju i dodatno je naglasila crno-bijelim filterom. Na fotografiji se nalaze princ William i njegovi mališani, princ George, princeza Charlotte i princ Louis. Na fotografiji princ William, koji je inače suzdržan od emocija u javnosti, u obraz ljubi najmlađeg sina, 19-mjesečnog Louisa.

"Sretan Božić svim našim pratiteljima. Ovu fotografiju prica Williama i djece zabilježila je vojvotkinja od Cambridgea u Norfolku ranije ove godine", napisali su na Twitter profilu kraljevske obitelji.

Čestitka dolazi dan nakon što su je na Twitteru objavili Meghan Markle i princ Harry, također su sve najbolje poželjeli uz crno-bijelu fotografiju s malenim sinčićem.

Rastopili smo se: Meghan i Harry imaju najslađu božićnu čestitku na kojoj je ipak Archie glavna zvijezda

Vojvode od Cambridgea tradicionalno provode Božić uz kraljicu i ostatak obitelji na imanju Sandringham, dok su se Meghan Markle i princ Harry odlučili odvojiti i Božić proslaviti sami, u Kanadi. No prije ručka, britanska kraljevska obitelj jutro je provela na božićnoj misi. Po prvi puta Kate i William poveli su svoje mališane, 4-godišnje Charlotte i 6-godišnjeg Georgea.

KING'S LYNN, ENGLAND - DECEMBER 25: Prince William, Duke of Cambridge, Prince George, Princess Charlotte and Catherine, Duchess of Cambridge attend the Christmas Day Church service at Church of St Mary Magdalene on the Sandringham estate on December 25, 2019 in King's Lynn, United Kingdom. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)
Getty Images

Linker
11. travanj 2024 18:57