Princ Harry navodno nikada nije bio izgubljeniji
 BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Sve zbog Netflixa?

Razočaravajući potez princa Harryja: Ostavio je na cjedilu one koji su u njega godinama vjerovali

Samo nekoliko dana prije objave da su potpisali ugovor s Netflixom, Meghan i Harry su otkazali humanitarni koncert za prikupljanje sredstava za Invictus igre. Nagla odluka vojvode šokirala je mnoge - od organizatora do fanova.

Nakon što su s popularnim streaming servisom Netflix potpisali ugovor vrijedan 150 milijuna dolara kako bi stvarali inspirativan sadržaj, princ Harry i Meghan Markle, čini se, sve će podrediti samo tome. Naime, samo nekoliko dana prije objave da su ušli u suradnju s Netflixom, otkazali su humanitarni koncert za prikupljanje sredstava za Invictus igre koji se trebao održati u proljeće 2021.

The UK team compete against Denmark in the Wheelchair Basketball Finals during the Invictus Games 2017 at Mattamy Athletic Centre on September 30, 2017 in Toronto, Canada.
Invictus Games, Toronto, Canada - 30 Sep 2017,Image: 351053348, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
- / Shutterstock Editorial / Profimedia
Invictus igre održavaju se još od 2014. godine.

Ove igre je osmislio sam princ Harry, a riječ je o međunarodnom, prilagodljivom, multi-sportskom natjecanju za ratne invalide, a na humanitarnom koncertu trebale su nastupati velike zvijezde poput Beyonce i Eda Sheerana. Međutim, problem je u tome što bi se koncert emitirao na konkurentskom Amazon Primeu pa bi došlo do sukoba interesa s Netflixom.

Ostavio ih na cjedilu

Na događaju su Meghan i Harry trebali održati i posebne govore, s ciljem prikupljanja najmanje milijun funti za fondaciju Invictus Games.

Organizatori događaja, natjecatelji i mnogi fanovi Invictusa i princa Harryja ostali su šokirani njegovim potezom, ponajviše zato što je Harry već godinama pokrovitelj ovih igara.

Izvor blizak događanju otkrio je da je situacija vrlo loša za Invictus igre.

"Harry je pristao na ovo prošle godine i sve je glatko išlo. To je trebao biti veliki trenutak za Invictus čiji je fond prazan, ali Harry ih je ostavio na cjedilu. Treba pronaći drugi način za prikupljanje sredstava", poručio je izvor.

London, UNITED KINGDOM  - Prince Harry And Meghan Markle (the Duke and Duchess of Sussex) Attended Their Last Official Event As Working Royals

The couple joined the Queen and other family members at the annual Commonwealth Day service in Westminster Abbey,

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 505068067, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN NETHERLANDS, Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Princ Harry i Meghan Markle na posljednjem zadatku koji su imali kao aktivni članovi kraljevske obitelji

S druge strane, glasnogovornik Invictus igra rekao je da je do otkazivanja koncerta došlo i prije i to zbog pandemije koronavirusa: "Harryjeva odluka je neovisna o potpisivanju ugovora s Netflixom. Vojvoda je i dalje predan Igrama".

Podsjetimo, Meghan i Harry su osnovali vlastitu firmu i žele se fokusirati na stvaranje raznolikog sadržaja poput dokumentarnih filmova, dokumentarnih serijala, igranih filmova i sadržaja za djecu pod okriljem Netflixa i nadaju se da će njihov sadržaj potaknuti promjene u društvu. A što je prava istina, vjerojatno zna samo Harry.

Čitajte i:

Nisu izdržali: Meghan i Harry imaju važnu vijest, koja će razveseliti sve njihove obožavatelje

Meghan Markle ima novi posao! Vodila je intervju s važnom osobom i otkrila da je presretna što je kod kuće

I princ Harry želi uspjeti u Hollywoodu, baš poput supruge zbog koje je sve napustio

Linker
19. travanj 2024 05:19