Meghan Markle i Jessica Mulroney bile su prijateljice dugi niz godina.
 Getty Images for Hudson's Bay
Dramatični slijed događaja

SKANDAL! Meghan Markle ostala bez najbolje prijateljice: 'Prestravljena je, ponijela se grozno'

Kanadska voditeljica, stilistica i PR stručnjakinja Jessica Mulroney posvađala se s influencericom Sashom Exeter. Zbog gorućih pitanja rasizma - Mulroney je u svega par dana ostala bez posla i aposlutno svih angažmana. Uzrujana je zbog svega i Meghan Markle.

Meghan Markle imala je iznimno turbulentan početak godine, a čini se da problemi ne jenjavaju ni dolaskom ljeta. Ostala je, naime, bez najbolje prijateljice. Jessica Mulroney posvađala se nedavno na Instagramu s influencericom tamne boje kože, Sashom Exeter. Uvukla se u raspravu na društvenim mrežama te priprijetila tužbom Sashi, koja je javno pozvala kanadske influencere da daju podršku ljudima druge boje kože. Jessica je na generički poziv odgovorila i djevojke su se posvađale, i dalje je nejasno oko koje teme konkretno.

Izgubila je posao i sve ostale angažmane

Nakon što je Exeter javno prozvala Jessicu Mulroney i objavila njihovo privatno dopisivanje javno, krenula je nezaustavljiva lavina događaja, koji su doveli do otkaza više angažmana koje je Jessica imala. Zbog neugodnosti i gorućeg pitanja rasizma u društvu, Mulroney je, osim prijateljstva s Meghan Markle, izgubila posao na televiziji ABC, s programa su skinuli i njezin reality show, a otkazao joj je i modni brand s kojim je surađivala.

WINDSOR, ENGLAND - MAY 19: Canadian Fashion Stylist Jessica Mulroney arrives at the wedding of Prince Harry to Ms Meghan Markle at St George's Chapel, Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England. Prince Henry Charles Albert David of Wales marries Ms. Meghan Markle in a service at St George's Chapel inside the grounds of Windsor Castle. Among the guests were 2200 members of the public, the royal family and Ms. Markle's Mother Doria Ragland.,Image: 372287507, License: Rights-managed, Restrictions: NO UK USE  FOR SEVEN DAYS - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Avalon.red - sales@avalon.red London: +44 (0) 20 7421 6000 Los Angeles: +1 (310) 822 0419 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251 Madrid: +34 91 533 4289, Model Release: no, Credit line: Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia
Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia
Jessica Mulroney bila je jedna od najvažnijih uzvanica na kraljevskoj svadbi 2018. godine

Prijateljstvo s Meghan bit će teško nastaviti

Izvor blizak Meghan Markle tvrdi da je nekadašnja glumica svjesna da njezina prijateljica nije rasist, no da zna da će se od nje morati distancirati. "Meghan je prestravljena zbog toga što je uvučena u cijelu situaciju. Svjesna je da Jessica nije rasistkinja, no i da se u cijeloj situaciji ponijela grozno. Meghan je rekla svojim prijateljima da se njihova djela i na nju reflektiraju te da se s Jessicom više neće moći javno družiti", ispričao je izvor blizak Meghan Markle.

Tvrde da bi ovo moglo označiti kraj njihovog prijateljstva. Jessica Mulroney inače je snaha nekadašnjeg kanadskog premijera, s njegovim sinom u braku je dobila i troje djece. Jedna je od 50 najutjecajnijih ljudi na Instagramu u Kanadi, a Meghan Markle upoznala je dok je glumica u Torontu snimala seriju "Suits".

Čitajte i:

Važan dan ujedinio je kraljevsku obitelj: Meghan je popustila, pokazala je da joj itekako stalo

Što se slavilo, slavilo se: Vremešni britanski princ rođendan će dočekati kao nikada do sada

Najugroženiji je među plemstvom, ali ni narušeno zdravlje nije ga spriječilo u važnom pothvatu

Pratili su ih skandali, osude i prijezir, ali ni kraljici, a ni javnosti nisu dali da im stanu na put

Po naredbi doktora: Princ Philip završio u bolnici

Palača potvrdila da je hospitaliziran: 96-godišnji princ mora na operaciju

Linker
19. travanj 2024 05:16