Getty Images
KAKO ĆE IZBJEĆI?

Svi već slute dramu: Meghan Markle nimalo ne voli 'najveću strast' kraljice Elizabete

Prošlo je više od godine dana otkako je Meghan Markle postala članica kraljevske obitelji i sada je napokon, prvi put, dobila pozivnicu da provede vikend u kraljičinoj rezidenciji u Škotskoj, dvorcu Balmoral. Iako se posjet tek treba dogoditi, već je oko njega nastala velika drama.

Vojvotkinja od Sussexa priprema se za prvi posjet rezidenciji kraljice Elizabete II. sa suprugom, princem Harryjem i sinom Archiejem. Ipak, njezin odlazak u dvorac Balmoral, koji je kraljičin drugi dom, već je obilježen dramom. Naime, u Balmoralu se kraljevska obitelj zabavlja aktivnostima kao što su lov, ribolov i strijeljanje ptica, a sve se to kosi s Meghaninim veganskim stilom života i njezinim aktivizmom za zaštitu životinja. Zbog toga se postavlja pitanja hoće li i na koji način Meghan prihvatiti tu tradiciju i sudjelovati u tim aktivnostima.

- Lov je vjerojatno najveća strast - napisao je Robert Jobson, poznavatelj kraljevske obitelji, o kraljici i njezinim gostima i dodao kako bi Meghan, s obzirom na to da ne odobrava takav "krvavi" sport, mogla odglumiti glavobolju ili, pak, pronaći izgovor u malenom Archieju.

CHESTER, ENGLAND - JUNE 14:  Queen Elizabeth II sitts and laughs with Meghan, Duchess of Sussex during a ceremony to open the new Mersey Gateway Bridge on June 14, 2018 in the town of Widnes in Halton, Cheshire, England. Meghan Markle married Prince Harry last month to become The Duchess of Sussex and this is her first engagement with the Queen. During the visit the pair will open a road bridge in Widnes and visit The Storyhouse and Town Hall in Chester.  (Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images)
Getty Images

Već je za Božić Meghan poput prave ekspertice izbjegla tradiciju na Boxing Day, koji se kod njih obilježava 26. prosinca, te uspjela bez puno drame ne prisustvovati lovu na fazane i jarebice u Sandringhamu bez incidenta. Iako se tada pričalo kako je Markle svojem suprugu zabranila sudjelovanje u tradicionalnom lovu zato jer je ona veganka, kasnije su poznavatelji kraljevske obitelji sve demantirali i te navode nazvali potpuno netočnima.

Linker
16. travanj 2024 04:45