Facebook
U tridesetima

Tragedija na kraljevskom dvoru: Iznenada preminula princeza iza sebe ostavila supruga i dvogodišnjeg sina

Austrijska princeza Maria Galitzine imala je iznenadnu srčanu aneurizmu koja ju je koštala života. Preminula je prije deset dana, no obitelj je tužnu vijest javila tek sada.

Austrijska princeza Maria Galitzine, inače potomak austrijskog cara Karla I., preminula je sa samo 31. godinom u svom domu u Houstonu. Kako piše Daily Mail, razlog smrti je iznenadna srčana aneurizma, odnosno proširenje krvne žile (aorte ili arterije na periferiji).

Iza sebe ostavila je supruga Rishija Singha i dvogodišnjeg sina Maxima. S Rishijem se preselila u Houston, a vjenčali su se 2017. na imanju njegovih roditelja. Samo godinu dana kasnije dobili su sina.

Facebook
Maria je iza sebe ostavila supruga i dvogodišnjeg sina.

Inače, Maria je preminula prije deset dana, no njezina obitelj je tek sada smogla snage izaći u javnost s tužnom vijesti: "Naša Maria preminula je u svom domu 4. svibnja od srčane aneurizme", stoji u priopćenju.

Austrijska princeza kći je princa Piotra Galitzinea te nadvojvotkinje Marije Ane, a njezina sestra Tatiana rekla je kako njezina obitelj nije odgajana u kraljevskom duhu te da su živjeli poput svih ostalih.

Čitajte i:

Kraljica Elizabeta u velikom strahu: Meghan i Harry sve će otkriti u knjizi koja izlazi ove godine

Meghan Markle se nakon bijega iz kraljevske obitelji povlači po sudu i želi odštetu

Princ Harry iznio cijelu istinu o povlačenju: 'Žalosti me što je ovako završilo'

Najtužniji rođendan: 'Proživjela' je dva života, no svijet će je pamtiti po skandalima njene djece

Linker
23. travanj 2024 19:46