Pippa Middleton na svadbi Lady Gabrielle Windsor u Thomasa Kingstona
 DASA, UDKE / Backgrid UK / Profimedia
Sretna majka i supruga

'Ukrala' je show na kraljevskoj svadbi Williama i Kate i postala prava zvijezda. No, Pippa to nije željela

Kada se Kate Middleton prije devet godina udala za princa Williama, mnogima je za oko zapela njezina mlađa sestra Pippa. Do danas je pripadnica britanskog visokog društva mnogima intrigantna.

Princ William i Kate Middleton slave devetu godišnjicu braka. Prije devet godina svijet je oduševio mladi par, a pogotovo Kate - koja je tog dana postala vojvotkinja od Cambridgea. Idealna za kraljevsku obitelj, ali i britanski narod, koji Kate obožava i danas kao i onda, kada se prije devet godina udala za princa Williama. U međuvremenu su postali roditelji troje djece, a brak su održali sretnim i stabilnim.

Catherine Middleton and Pippa Middleton arrive at Westminster Abbey., Image: 104713597, License: Rights-managed, Restrictions: NONE, Model Release: no, Credit line: UK Press/Press Association Images / PA Images / Profimedia
UK Press/Press Association Images / PA Images / Profimedia
Svijet je Pippa oduševila kada se pojavila u ulozi kume svojoj sestri Kate Middleton na kraljevskoj svadbi 2011. godine

Slava je nije zanimala

No, show je tog dana 'ukrala' jedna druga pripadnica obitelji Middleton. Mlađa sestra vojvotkinje Catherine zbog svoje je pojavnosti postala preko noći zvijezdom svjetskih medija. Mnogi su je tada željeli vidjeti kao partnericu princa Harryja, no to se nije dogodilo. Nije Pippa Middleton bila oduševljena novostečenom slavom, a visokom društvu ionako je pripadala i prije nego što joj se sestra udala u kraljevsku obitelj.

20-05-17 PICTURE SHOWS THE WEDDING OF PIPPA MIDDLETON TO JAMES MATTHEWS AT ST MARKS CHURCH,ENGLEFIELD,BERKS.PICS BY PHILIP IDE 20-05-17 SHOWS SCENES OF THE WEDDING OF PIPPA MIDDLETON TO JAMES MATTHEWS AT ST. MARKS CHURCH IN ENGLEFIELD, BERKSHIRE., Image: 333165841, License: Rights-managed, Restrictions: ., Model Release: no, Credit line: Philip Ide / Solo / Profimedia
Philip Ide / Solo / Profimedia
Prije svega, Pippa čuva svoju privatnost i privatnost svoje male obitelji

Nakon kraljevske svadbe pisala kolumne i osigurala si unosne ugovore

Školovala se u uglednim britanskim školama, a diplomirala je na Sveučilištu u Edinburghu engleski jezik i književnost. Nakon što je diplomirala, kratko je radila kao PR, a potom i event menadžerica. Nakon sestrine svadbe 2011. godine, Middleton je profitirala u poslovnom smislu pa je dobio kolumnu u magazinu The Spectator, a kasnije je počela pisati i za Vanity Fair.

The wedding of Lady Gabriella Windsor and Mr Thomas Kingston  at St George’s Chapel, Windsor Castle, Windsor on Saturday 18th May 2019.
James Matthews and wife, Pippa Middleton
©Ian McIlgorm/Mail on Sunday/Solo Syndication, Image: 434868023, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Ian McIlgorm / Solo / Profimedia
Ian McIlgorm / Solo / Profimedia
Bankar James Matthews i Pippa Middleton zaljubili su se na prvi pogled

Dugo se, s druge strane, pisalo o privatnom životu Pippe Middleton. Sve je zanimalo koga će za životnog partnera odabrati ta mlada dama. Odabrala je imućnog bankara kojeg je upoznala na egzotičnom i mondenom St. Bartsu. Mnoga je srca slomila kada je 2016. objavila da se zaručila za Jamesa Mathewsa. Par se i vjenčao u svibnju 2017., a prije dvije godine rodio im se i sin Arthur Michael William.

Čitajte i:

Kate Middleton postala teta, sreći u obitelji nema kraja!

Nakon modnog promašaja s vjenčanja Pippa Middleton na popravnom ispitu

Trbušnjaci za poželjeti: Pippa Middleton s obitelji blagdane provela u kupaćem kostimu

Trbuščiću ni traga, svi gledaju u noge trudne Pippe Middleton

Pippa u midi haljini: Trbuščić se napokon vidi izdaleka

Britansko vjenčanje godine: Pippa Middleton je izrekla sudbonosno 'da'

Linker
18. travanj 2024 19:11