Sonja Dvornik
Stigao je maleni Toma

Slučajno ili? Sestre Zaninović udale se u razmaku od mjesec dana, ali i rodile u isto vrijeme!

U razmaku od samo mjesec dana Lucija i Ana Zaninović udale su se za svoje partnere sredinom ove godine, a također, u razmaku od točno mjesec dana postale su i majke!

Uspješnoj sportašici Ani Zaninović i odabraniku njezina srca, Duji Đapiću ostvarili su se svi snovi. Nakon što su nedavno uplovili u bračnu luku, prvih su prosinačkih dana postali roditelji. Petog dana prosinca na svijet je stigao njihov Toma, a presretnim roditeljima ne prestaju stizati čestitke.

Vjencanje Ane Zaninovic & Duje Djapic;pripreme u splitskom hotelu Park,vjecanje u Gospe od Pojisana                                                                                  180617_snimio_Sasa Buric
Saša Burić
Ana Zaninović i Duje Đapić

Bila je ovo najljepša godina za sretni par. Kako im je bilo iznimno važno da se dijete rodi u braku, nakon sretnih vijesti, požurili su s pripremama za vjenčanje, a zavjete su izmijenili u lipnju u istoj crkvi u kojoj se u svibnju udala njezina sestra Lucija za Nala Kuzmanića koja je pak svoje prvo dijete, sina Ervina rodila prije samo mjesec dana.

Nema sumnje kako proslavljene tekvandoašica proživljavaju svoje najljepše dane sa svojim prinovama.

Linker
18. travanj 2024 00:36